jacenty101 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 mam takie pytanie,,,,,,na ile można max podzielic neo+ 512/128 by to chodziło dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Zależy czy użytkownicy używają p2p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty101 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 nie nagminnie ale p2p.też napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 hmm... Ogólnie ja bym dał max 8 osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolgram Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 hmm... Ogólnie ja bym dał max 8 osób. Popieram. Przy 8 osobach wyjdzie wam teoretycznie po 8 kb/s na jednego. Zawsze jak Ci za szybko będzie chodziło można kogoś dobrać jeszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ja mam neo i nie dziele z nikim ale omj kuzyn dzieli z 1 osoba i mowi ze idzie tez ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 hmm 8 e tam:P ludzi dziela ssdi na 15, spoko by nawet chodzilo przy 12 do 15 uzytkownikow... mozna np ograniczyc p2p do 5kb na leb :) i luz a pozatym zablokowac albo poinformowac ludzi z sieci o tym zeby nie wysylali np przez DC !!! bo wtedy to i 3 userow moze miec problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ja mam neo+ na 4 osoby (6kompow :D z czego 3 u mnie :D) i chodzi extra :) mam serverek postawiony, p2p ciagle odpalone, wiec nikt nie czuje spadku predkosci :D :D :D dobrze jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...