ViralioN Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) No właśnie... Jak to obejść. W momencie, gdy podpinam mojego pendrive'a, system go wykrywa, 'instaluje' sterownik, po czym twierdzi, że urządzenie gotowe do użytku. Tylko jest mały problem. Po wejściu w Mój Komputer ikonka dysku pojawia się na chwilkę po czym znika i nijak się dostać do pendrive'a... Tak jakby go widział, ale nie chciał pokazać. Jakiś sposób? Edytowane 19 Lutego 2008 przez ViralioN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 a probowales kliknac prawym kalwisze w moj komputer i wybrac opcje odswiez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViralioN Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Próbowałem... Ikonka jak znikła, pojawić się znowu nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...