Skocz do zawartości
Boxster

Przywracanie Systemu - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Tak na szybko, zanim nie oprogramowałem systemu, chciałem pobawić się ukrytą partycją i zobaczyć jak działa przywracanie świeżego systemu, ale tu pojawił się problem...

Nie wiem jak się za to zabrać i dokładnie jaka opcja odpowiada za przywrócenie systemu, może ktoś łopatologicznie wyjaśnić krok po kroku jak się za to zabrać?

Ja próbowałem tak: Rescue & Recovery --> Restore your system from a backup

Dołączona grafika

--> Restore only the Windows operating system and applications from a backup.

Dołączona grafika

Krok nr 2 to okno gdzie mam dokonać wyboru nośnika (Local hard drive, Secon hard drive, USB itd.), problem w tym, że poniżej pole jest zupełnie puste i nie mogę przejść dalej - opcja "next" jest szara/niedostępna.

O co chodzi, co robię źle?

P.S.

Przepraszam za słabą jakość zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz mi, jak zamierzasz przywrócić system z backupu, jeśli go nie zrobiłeś wcześniej? Jeśli chcesz przywrócić system do stanu fabrycznego, wybierz pierwszą opcję. A jeśli koniecznie chcesz sprawdzić opcję nr 2, to musisz najpierw wykonać backup systemu.

PS. To co jest na ukrytej partycji, to nie jest backup systemu, to zwykły instalator windows zawierający dodatkowo wszystkie śmieci dodane przez producenta.

Edytowane przez dem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi