Boxster Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Tak na szybko, zanim nie oprogramowałem systemu, chciałem pobawić się ukrytą partycją i zobaczyć jak działa przywracanie świeżego systemu, ale tu pojawił się problem... Nie wiem jak się za to zabrać i dokładnie jaka opcja odpowiada za przywrócenie systemu, może ktoś łopatologicznie wyjaśnić krok po kroku jak się za to zabrać? Ja próbowałem tak: Rescue & Recovery --> Restore your system from a backup --> Restore only the Windows operating system and applications from a backup. Krok nr 2 to okno gdzie mam dokonać wyboru nośnika (Local hard drive, Secon hard drive, USB itd.), problem w tym, że poniżej pole jest zupełnie puste i nie mogę przejść dalej - opcja "next" jest szara/niedostępna. O co chodzi, co robię źle? P.S. Przepraszam za słabą jakość zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Powiedz mi, jak zamierzasz przywrócić system z backupu, jeśli go nie zrobiłeś wcześniej? Jeśli chcesz przywrócić system do stanu fabrycznego, wybierz pierwszą opcję. A jeśli koniecznie chcesz sprawdzić opcję nr 2, to musisz najpierw wykonać backup systemu. PS. To co jest na ukrytej partycji, to nie jest backup systemu, to zwykły instalator windows zawierający dodatkowo wszystkie śmieci dodane przez producenta. Edytowane 20 Lutego 2008 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Recovery to porażka, skombinuj sobie nośnik z windowsem i driverami bez zbędnego syfu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Spraedziłem w firmowym r61i, tam też są tylko 2 opcje i szczerze mówiąc to nie wiem jak go przywrócić do ustawień fabrycznych... Opcja 1 i 2 każe podaś ścieżkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...