mati_pl Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Po wielu męczarniach z obliczeniami i projektowaniem powstał projekt mojego bloku. Największy problem jaki pojawił się przede mną to wykonanie go. Studiuje w wawie i liczyłem na pomoc uczelni, ale z okazji remontu nie mają czasu i nici z uczelnianych maszyn. Poszukuje firmy w której mógłbym wykonać podstawkę bloku bądź ewentualnie może istnieje jakiś domowy sposób na wykonanie takiego bloku. Kolejne pytanie dotyczy materiału, gdzie można się zaopatrzyć w kawałek miedzi, najbardziej cieszyłbym się z kawałka blachy miedzianej o grubości min 5mm. Oczywiście warszawa i okolice. Jeśli ktoś posiada takową wiedzę, byłbym bardzo wdzięczny i nie obraziłbym się z dokładniejszych informacji jak koszty takiej zabawy. Bo może okaże się iż warto coś kupić a nie bawić sie xP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 1. nie blachę tylko płaskownik jak już 2. Przed chwilą jeden user zarzucił fotkami swój bloczek na mosy zrobiony dremelem więc jak ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_pl Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 blachę widziałem ale do płaskowników się jeszcze nie dokopałem, różnica wielkości formatu xD, gdzie w Wawie można dostać po normalnych cenach płaskowniki? dremelem hmm pomysł bardzo dobry, na początek i wersja 1.0 powinna styknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 W Wawie są dwa duże sklepy na (nomen omen) Miedzianej i Wileńskiej, poza tym poszukaj w różnych skupach metali kolorowych, tam dostaniesz pewnie za grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Zawsze mozesz sprobowac kupic to: - ALLEDROGO Powiedzmy ze co do ceny to jednak mona znalezc cos lepszego, ale z braku innych mozliwosci i czasu to nie jest takie straszne rozwiazanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...