Twój Pan Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Hello :D Jeśli ktoś ma poczucie piekna i estetyki a przy tym nie lubi prowizorki niech czym prędzej klika alt + F4 ;) . Od jakiegos czasu zauwazylem, ze przy zabawach z fsb550-600 i vmch 1.8-2.0v mostki na plytach glownych lubia sie nagrzac, a hit-pajpowe wymysly producentow nie sprawdzaja sie najlepiej nawet przy zapewnieniu odpowiedniego nawiewu. Od paru dni po głowie chodził mi mały, prosty i tani potek na nb, w celu chlapniecia mu raz na jakis czas, badz wrzuceniu kostki lodu :) . Z parownikiem bym sie nie zmiescil, do tego lekki stres przy zakladaniu ( :D ) wiec innej opcji nie widzialem ;) . Po zapoznaniu sie z ofertą w kraju i zagranica zrezygnowalem z gotowego produktu - koszt jest nie maly, bo bez sumy 3cyfrowej nie ma co podchodzic do najprostszych konstrukcji, a owa zabawka niekoniecznie pomoglaby mi w osiagnieciu chociazby 1mhz na fsb wiecej, wiec postanowilem sam się tym zająć :lol: . Nb to Nb, grzeje sie tyle co nic, wiec nie opracowywalem 3 miesiace designu, nie robilem 18 protopytow i nie sciagalem najczystszej miedzi prosto z drugiego konca swiata :D . Szybkie przeszukaniu zasobów pokoju do benczowania i piwnicy, dremelek w dłoń i jedziemy :D . Koszt wykonania to aż 0zł + prąd ;) Fotki: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Rura i już pocięty radiator z jakiegos zlomu na KT ;) rura z drugiej strony, jeszcze przed obróbką :) . Została ładnie wygładzona :P A tu już razem Tak się prezentuje na mobo z wiekszym kolegą I inne ujecie ;) syci ;) Zapinka backplate i fotki w dziennym swietle jutro - trochę już za późno na rzeźbienie ;) pozdrosex :D Edytowane 19 Lutego 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 A czym to klejone ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 pewnie spawane na zimno :> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Bomba :lol: ;) Fajniusi, tylko teraz pytanie z mojej strony...czy większość mobo nie złapie ColdBug'a?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 pewnie spawane na zimno :> :DMozna tak to nazwac :D Bomba :lol: ;) Fajniusi, tylko teraz pytanie z mojej strony...czy większość mobo nie złapie ColdBug'a?:>Kto powiedzial o trzymaniu tego przy -150'c? Kilkadziesiat stopni ponizej otoczenia i styka w zupełnosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Imo. Pelen profesjonalizm, estetyka na najwyzszym poziomie. Elegancko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Będzie seryjna produkcja? ;) Fajne, bo po co więcej? Edytowane 20 Lutego 2008 przez Narmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Będzie seryjna produkcja? ;) Tja, bedzie dopuki mi sie radiatorki nie skoncza :-P .... czyli całkiem sporo :lol2: zapinka Nb pot rev2.0 Zapinka Team Japan style :) , latwiej sypac/lac bo i tak mala dziurka nie jest zaslonieta ;) . ten bp jest idealnie prosty, nie wiem czemu na tym foto wyglada jakbym calosc conajmniej kombinerkami skrecal :D Edytowane 20 Lutego 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 no jak już kolega wyżej wspomniał pełen profesjonalizm :D nic tylko podbijać rynek zachodni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 A czym to tak naprawdę łączone jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 odpowiedni klej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4 FUN Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Fajna robota można by rzec przełomowa :D klej trzyma przy ujemnych temperaturach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Fajna robota można by rzec przełomowa :D klej trzyma przy ujemnych temperaturach? Raczej bym go nie stosował nie sprawdzajac jak sie zachowuje w takich warunkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Więc może powiedz jak się ten klej nazywa. Przyda się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Więc może powiedz jak się ten klej nazywa. Przyda się. Znajac autora tematu, to pytanie nie jest na miejscu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Może coś takiego: http://www.icmarket.pl/product_info.php?pr...11e7305969f595f Chyba, że nie w tym kierunku idę ;) Smarował, ktoś może tym płytę główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 to jest klej do otuliny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 set na NB, SB i mostek xfire :lol: jestem el0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 SB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 będziesz bardziej elo jak pociśniesz na tym tego lapka ;) a bardziej poważnie to gratuluje pomysłowości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 będziesz bardziej elo jak pociśniesz na tym tego lapka ;) a bardziej poważnie to gratuluje pomysłowości Nie, my z MaSellem bylismy pierwsi i to my jestesmy elo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 set na NB, SB i mostek xfire :lol: jestem el0? Jak wroce do domu to pokaze Wam kto jest elo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) będziesz bardziej elo jak pociśniesz na tym tego lapka ;) a bardziej poważnie to gratuluje pomysłowości http://img261.imageshack.us/img261/6833/pict0006op4.jpg Ja w lapie (innym ;) ) na ram od grafy zamocowalem radiatory miedziane, uzebrowane, jestem elo :D Edytowane 7 Marca 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat667 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 http://img261.imageshack.us/img261/6833/pict0006op4.jpg Ja w lapie (innym ;) ) na ram od grafy zamocowalem radiatory miedziane, uzebrowane, jestem elo :D No to obaj jesteśmy elo bo też mam radiatory na ramie od grafy w laptopie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 A moj radiatoropotek nie jest elo... klej nie wytrzymal duzych ilosci ln2 i wszystko sie rozsypalo pare tygodni temu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...