Dijkstra Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Spoko, tak pytam, ale z moim konfigiem na mx440 powino być około 4500- nie wiem, jakiego Ty masz proca. U mnie pamiątki sdr jak wiadomo, CL3@CL2, 4banks na 133 fsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pISKLE Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Spoko, tak pytam, ale z moim konfigiem na mx440 powino być około 4500- nie wiem, jakiego Ty masz proca. U mnie pamiątki sdr jak wiadomo, CL3@CL2, 4banks na 133 fsb. Skad wiesz, ze powinno? Ale na zewnetrznym, bo onboard nie jest tak samo wydajny jak zewnetrzny MX440. Proc 1700@11.5x150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Po prostu kilka osób ma tą kartę, i jak sobie przymierzam do mnie, to myślę, że ze 4500 by robiła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Gdy masz pamięci w dualu przyrost prędkości grafy jest spory.. Dla mnie to chyba wystarczy - zapomniałem jeszcze o jedno zapytać - praca na dwóch monitorach. Można ustawić dla obu różne rozdzielczości i częstotliwości odświerzania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pISKLE Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 To looknij na to: Co do Duala... postaram sie przetestowac jak mi tylko kumpel zycznie kostke. A 2 monitory... Nie mam pojecia... Nie mam jak sprawdzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...