ZaraZZZ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 no wiem ale można sprubować narazie idę do szkoły będę koło 16 update jestem nie wiem czy będzie ciężzko ale nie stać mnie na coś innego. a jakie te dziury mają być szerokie i głębokie w szybie 4 mm?? np 2 mm szerokie i 1 mm głębokie czy jak bo nie wiem może od kogoś pożyczę coś do zrobienia tego podświetla się to jasnymi diodami z góry szyby czy jak?? wiesz jestem początkująćy i nie wiem dużo ale jak się nauczę będę innym pomagał, narazie dziękuję za to i chyba wiesz ile mam lat jedynie 15 to przez to forum zrujnowałem:))) sobie obudowę i teraz kombinuję żeby zmienić ją jeszcze trochę. Tu chodzi o sam efekt ZMATOWIENIA nie muszą to być "kaniony na 1, 2, czy 35 mm, musisz uzyskać efekt rozproszenia światła, bla bla bla. pozdrawiam PS. a najtańszy multi pulti cośtam w makro można kupić za 27 zeta, w realach też widzilem za tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 no jak będę robił to chyba tym bo szkoda szyby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 byłem w nomi nie ma nic takiego jak multicośtam ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ja mam super pomysł na ozdobienie szyby - ale dopóki nie zrobię tego na mojej szybie nie powiem... Ale powiem (napisze) na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 a jak będzie kicha to co wiem chcesz to po prostu zrobić pierwszy i opatentować ale jak będzie dobre to dasz prawa do zrobienia tego ze swoją szybą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 jasne :) tylko sobie tera jakieś logo wybieram... nie wiem co - czy xywka SID czu nuke czy cuś ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 no to spox walnij sid bo ten nuke to przestarzały id gadaj jak to zrobić bo ja też chcę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 i cio zrobil ktos wkoncu te grawerowanie na zwyklej szybie?? Bo chcialem dac plexe do budy ale z tego co tu piszecie to szklo lepsze (chociaz ciezsze - ale z buda nigdzie lazic nie bede wiec olewam to). I sobie tak mysle ze raczej szklo to jednak wygrawerowac troszke trudno - przedewszystkim jaka koncowka do dremela?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Gdzie mozna kupic paste do polerowania pleksi i ile kosztuje takowa. I czym to sie poleruje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...