Skocz do zawartości
rangerek

Ozdabianie szyby - howto?

Rekomendowane odpowiedzi

no wiem ale można sprubować

narazie idę do szkoły będę koło 16

update

jestem nie wiem czy będzie ciężzko ale nie stać mnie na coś innego.

a jakie te dziury mają być szerokie i głębokie w szybie 4 mm??

np 2 mm szerokie i 1 mm głębokie czy jak bo nie wiem

może od kogoś pożyczę coś do zrobienia tego 

podświetla się to jasnymi diodami z góry szyby czy jak??

wiesz jestem początkująćy i nie wiem dużo ale jak się nauczę będę innym pomagał, narazie dziękuję za to i chyba wiesz ile mam lat jedynie 15 

to przez to forum zrujnowałem:))) sobie obudowę i teraz kombinuję żeby zmienić ją jeszcze trochę.

Tu chodzi o sam efekt ZMATOWIENIA nie muszą to być "kaniony na 1, 2, czy 35 mm, musisz uzyskać efekt rozproszenia światła, bla bla bla.

pozdrawiam

PS. a najtańszy multi pulti cośtam w makro można kupić za 27 zeta, w realach też widzilem za tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i cio zrobil ktos wkoncu te grawerowanie na zwyklej szybie??

Bo chcialem dac plexe do budy ale z tego co tu piszecie to szklo lepsze (chociaz ciezsze - ale z buda nigdzie lazic nie bede wiec olewam to).

I sobie tak mysle ze raczej szklo to jednak wygrawerowac troszke trudno - przedewszystkim jaka koncowka do dremela??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi