KRISTERS Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam! Kumpel zamierza kupić RAM 2x1GB do podkręcania tak jak w temacie e6300 1.86GHz bo te co ma teraz ograniczają podkręcanie. Wybór padł na : Patriot LLK CL4 800 lub OCZ Titanium CL4 i tu pytanie ktore lepsze?? ja proponuje koledze patrioty bo one na 100% pójdą minimum 1000MHz a on chce wycisnąć max z procka :P Więc chce się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie :) Dzieki za podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 ja proponuje koledze patrioty bo one na 100% pójdą minimum 1000MHz a on chce wycisnąć max z prockaSkąd to wiesz? :? Jestem za OCZ, ponoć Patrioty żeby osiągnęły 1000 to trzeba mieć szczęście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 może nie na 100% :P ale duże jest prawdopodobieństwo że dadzą rade no i jak myślicie z takieog e6300 da rade 3.5GHz wycisnąć ? płyte ma bardzo dobrą ASUS P5 i nie pamieta dokłądnie jaki ale kosztowął z 800zł więc powinien dawać rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 To zależy na jakiego cepa trafisz. Z tych pamięci to bym żadnych nie wybrał, lepiej axeram lub muskhiny sp2+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja mam Patrioty i raczej nie polecam - dla mnie kupa u mnie żeby poleciały na 900Mhz muszę ustawić na 2,2v i timingi 5-5-5-15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 stolara ty chyba na dobrego trafiłeś :P to może polecić mu takie jak ty masz te A-Daty? bo te co podałeś to nie wiem czy to nazwy pamięci czy kości :P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Chodziło mi o te KLYK i mushkiny to powinieneś znaleść. Moje a daty nie są złe tyle że teraz możliwe że takich nie dostaniesz, jeśli Ci się chce to kup może trafisz na ładną parkę. A proc mój to taki słaby tam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...