nrl Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Premiera Listopad 2008 Pierwszy trailer http://www.gamevideos.com/video/id/17628 http://www.gamersyde.com/stream_6250_en.html Dostepny jest również na XBL + theme (free) + picture pack (free) :rolleyes: Edytowane 23 Grudnia 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) ja bym powiedzial ze to teaser a nie trailer-bo w mojej ocenie roznica jest zasadnicza..ale jak kto woli :) ciekawy jestem samej grafy bo co do gry...raczej olewam Edytowane 20 Lutego 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 ja bym powiedzial ze to teaser a nie trailer-bo w mojej ocenie roznica jest zasadnicza..ale jak kto woli :) ciekawy jestem samej grafy bo co do gry...raczej olewam przedsmak grafy masz na zdjęciu :lol2: co do gry coop n1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Grafa pewnie będzie przypominać GOW1, nie przypominam sobie żeby Epic napisał jakis nowy silnik, wiec pewnie troche dopicują UE3 i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Faktycznie, nic nie pokazali, ale klimacik jest :D Czekam z niecierpliwoscia. Dla 1 czesci kupilem konsolke, wiec 2 tylko utwierdzi mnie w przekonaniu ze nie popelnilem bledu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Grafa pewnie będzie przypominać GOW1, nie przypominam sobie żeby Epic napisał jakis nowy silnik, wiec pewnie troche dopicują UE3 i tyle. może tak, może nie :D Unreal Engine 3.5 http://www.gamersyde.com/stream_6268_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Jak dla mnie, to najważniejsza informacja targów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 może tak, może nie :D Unreal Engine 3.5 http://www.gamersyde.com/stream_6268_en.html O, miło to widzieć, fajnie że podrasowali parę rzeczy, szczególnie w kwestii fizyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Podobno będzie się sprawdzał na otwartych terenach.. czyli co :) GOW2 = GOW+Crysis w mieście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Gra roku jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 O ile, a tak musi byc (!), wyjasnia cos wiecej z watku fabularnego, to faktycznie moze to byc najlepszy shooter tpp tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 ten szescian ze flakow i ta kulka po prostu roxuja w tym filmiku;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Oczywiście gra roku. W gow'a zagrałem dopiero na pc. Ta gra ma coś takiego w sobie co wciaga i nie pozwala sie oderwac, po roku czyli w 2009Xi dostaniemy ja na pc, chociaz moze ta gra mnie skłoni do zakupu klocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Widzę, że Epic wie co robi. Wzięli wszystkie minusy z GoW i zamienili w plusy :) Tym razem chyba nie będę miał się do czego przyczepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) Oczywiście gra roku. W gow'a zagrałem dopiero na pc. Ta gra ma coś takiego w sobie co wciaga i nie pozwala sie oderwac, po roku czyli w 2009Xi dostaniemy ja na pc, chociaz moze ta gra mnie skłoni do zakupu klocka. Ja gram na X360, a z ciekawosci (dodatkowy etap) zagralem rowniez na PC. Choc na kompie rowniez dobrze mi sie gralo, to jednak prawdziwa przyjemnosc z grania w GOW mozna czerpac grajac na konsoli. Dla mnie roznica jest kolosalna. Sterowanie myszka a padem to zupelnie jak granie w 2 rozne, odmienne gry. Jesli ktos zna GOW jedynie z kampanii to wspolczuje....Multiplayer na konsoli jest bajeczny. Edytowane 21 Lutego 2008 przez Monaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Oczywiście, kupuję od razu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynf Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Pewnie zaraz posypią się na mnie gromy, ale nie jestem zwolennikiem GOW. Uważam, że jest to zwykła gra akcji jakich wiele innych jest na świecie. Standardowa fabuła, nic odkrywczego. Aczkolwiek przyglądałem się części pierwszej jako wykładnikowi nowoczesnych możliwości graficznych. Tak też zrobię z drugą częścią: popatrzę co można osiągnąć na współczesnych maszynach. Ale grać w "to to"? Nie zamierzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Ja gram na X360, a z ciekawosci (dodatkowy etap) zagralem rowniez na PC. Choc na kompie rowniez dobrze mi sie gralo, to jednak prawdziwa przyjemnosc z grania w GOW mozna czerpac grajac na konsoli. Dla mnie roznica jest kolosalna. Sterowanie myszka a padem to zupelnie jak granie w 2 rozne, odmienne gry. Jesli ktos zna GOW jedynie z kampanii to wspolczuje....Multiplayer na konsoli jest bajeczny. Hmm, dla mnie różnica też jest kolosalna (grałem u kuzyna na klocku) ale raczej na korzysc pc. "Prawdziwą przyjemność z grania mozna czerpac z konsoli" :D nie no ok to Twoje zdanie. Po czym wnioskujesz, że gowa znam tylko z singla? Piszesz, ze multi na konsoli jest bajeczny, zaręczam Ci że na pc równierz, może nawet bardziej bo dochodzą nowe tryby rozgrywki... ech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Pewnie zaraz posypią się na mnie gromy, ale nie jestem zwolennikiem GOW. Uważam, że jest to zwykła gra akcji jakich wiele innych jest na świecie. Standardowa fabuła, nic odkrywczego. Aczkolwiek przyglądałem się części pierwszej jako wykładnikowi nowoczesnych możliwości graficznych. Tak też zrobię z drugą częścią: popatrzę co można osiągnąć na współczesnych maszynach. Ale grać w "to to"? Nie zamierzam. I masz w 100% racje, tak samo było z Quakami, zwykła strzelanka, ale miod płynie hektolitrami, tak samo jest z GoW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...96&Itemid=1 Miłego piłowania ;) Edytowane 23 Lutego 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Gears of War 2 = Unreal Engine 3.5 + Euphoria + Mova Contour Reality Capture System Tutaj macie ładny pokaz "Mova Contour Reality Capture System" a o Euphorii pewnie każdy już słyszał ;) Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Hmm, dla mnie różnica też jest kolosalna (grałem u kuzyna na klocku) ale raczej na korzysc pc. "Prawdziwą przyjemność z grania mozna czerpac z konsoli" :D nie no ok to Twoje zdanie. Po czym wnioskujesz, że gowa znam tylko z singla? Piszesz, ze multi na konsoli jest bajeczny, zaręczam Ci że na pc równierz, może nawet bardziej bo dochodzą nowe tryby rozgrywki... ech... moim zdaniem szerzysz populizm jak co niektorzy posiadacze konsol,ze wszystkie gry sa najlepsze na konsolach,ty oczywsicie robisz to pod pc,dlatego ze konsola nie dysponujesz i tradycyjnie chwalisz "swoje".Zawsze mnie smieszyly takie zagrania,aczkolwiek zawsze przewage ma ten kto gral pierwszy :),gdyby dzisiaj Gotic wyszedl na konsole to pc'ciarze smialiby sie ze juz dawno w to grali itp itd. dlatego nie ma co pokazywac wyzszosci "swojego" tylko grac i cieszyc sie gra. a jak dla mnie GoW to dretwa schematyczna gra(nawet niechcialo mi sie jej ukonczyc),obserwuje topic tylko ze wzgledu na nowinki silnika gry i grafe :) MacOsek-to ta sama Euforia co w GTA4? Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 MacOsek-to ta sama Euforia co w GTA4?AFAIK tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 a jak dla mnie GoW to dretwa schematyczna gra(nawet niechcialo mi sie jej ukonczyc),obserwuje topic tylko ze wzgledu na nowinki silnika gry i grafe :) Tak samo uwazam. Od poczatku az do konca ciagle to samo. Trzeba gdzies dojsc, schowac sie za murek, kogos zabic i tak caly czas. Gra na mnie wrazenia nie zrobila ;< @Topic: Screen z GoW2: http://i32.tinypic.com/x22ago.jpg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dla mnie GOW jest cudowny, zwlaszcza w multi - polska spolecznosc rosnie w siłę (pozdro krosnianin, Fran, sTKuc i inni).... Napisałem, że widziałem obie wersje, naprawdę wersja na pc jest LEPSZA, oczywiscie IMHO. o co chodzi DLore? Mam ps3. X'a kupie dla GOW2, nie wyobrazam sobie gry padem w fps, ale jednak jak wydzie GOW 2 bede musial to zrobic. Masz juz problem z drugim moim postem DLore....Jak co, zapraszam na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 nie wyobrazam sobie gry padem w fps, ale jednak jak wydzie GOW 2 bede musial to zrobic.Od kiedy GoW jest FPS-em? Chyba o czymś nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Posiada elementy fps, ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Posiada elementy fps, ok?Jakie? :blink: Nie pamietam zadnego miejsca gdzie ide i widze wszystko z perspektywy 1 osoby, chyba ze widok celowania ze snajperki mozna nazwac elementem fps ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie ma to jak dopierniczyć się bez sensu. Dla samego faktu. Ja rozumiem o co chodzi a jak widać trzeba niektórym tłumaczyć. Wydaje mi się, że Bartkowi chodzi o samo celowanie... no ale po co pozostawić takie małe niedopowiedzenie w spokoju. Przecież trzeba być lepszym nawet w łapaniu za słówka. Idąc za ciosem piszę tego posta ale wiem, że mija się to z celem a "przyjacielska" atmosfera konsolowo-pecetowa to tylko mrzonka. ;-) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Gears of War 2 Gameplay Video Countdown :gitarzysta: http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3167745&p=44 It won't be long before we post up the exclusive first ever gameplay video for Gears of War 2. 10:30 p.m. PST on Friday night is when we'll be setting it live, so stay tuned to this space! Hope you're ready -- it's awesome. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...