grzegrz Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Kampania jest pierwszorzędna, ale po przejściu jej na wysokim poziomie trudności dostałem tylko acziwment za nowicjusza ;[ wtf? grałem co-op przez xbl i zawsze grę hostował znajomy?? mógł coś pokręcić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Ja grałem ze znajomym na splicie, na różnych poziomach trudności i normalnie nam zaliczyło achievementy - każdemu odpowiedni poziom + niższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Raczej to problem GoW, komus tam wcale nie zaliczyl achos za przejscie kampanii, mnie nie nalicza "dobic" przeciwnikow. Chyba faktycznie cos z tymi osiagnieciami nie halo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Na rozluznienie, tradycyjnie niezawodne Ctrl-Alt-Del: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Odpaliłem. Przeszedłem ;] Kampania na splicie daje rade. Fajne są akcje jak się człowiek wczuje w walkę i zaczynają się kłótnie kto kogo spiłuje. Największy banan na twarzy pojawił się mi i koledze w momencie natkniecia sie na patrol locustow i tekst Marcusa ze powinnismy zostac nie zauwazeni... skonczyło się sprintem i piłowankiem po krótkiej wymianie ognia. Bardzo fajny jest też tryb horde aczkolwiek mogłoby być więcej mapek. W trybie horde fajnie sie odbiera z kimś te fale wrogów. Aż sie fajnie krzyczy teksty typu : Need ammo!, Uważaj! albo inne Need Medic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) Dobra z naliczaniem killsow jednak wszystko jest ok, gra po prostu nie pokazuje przy kazdym zgonie zmian na liczniku, za 1 razem ma sie taki znaczek, a potem dopiero jak sie zabije odpowiednia ilosc. Pare achievow wpadlo, ide spac ;) Edytowane 12 Listopada 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Ha, no jasne że tak jest. Chciałbyś żeby przy każdym killu pokazywało jak dodaje punkcik do Seriously 2.0? Przecież wtedy ten pasek nie znikałby z ekranu :) U mnie już ponad 2000/100.000:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Ha, no jasne że tak jest. Chciałbyś żeby przy każdym killu pokazywało jak dodaje punkcik do Seriously 2.0? Przecież wtedy ten pasek nie znikałby z ekranu :) U mnie już ponad 2000/100.000:D Nie mów, że będziesz katował 100.000 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Ha, no jasne że tak jest. Chciałbyś żeby przy każdym killu pokazywało jak dodaje punkcik do Seriously 2.0? Przecież wtedy ten pasek nie znikałby z ekranu :) U mnie już ponad 2000/100.000:D No nie, ale przy 10 killsach z tarcza juz nie byloby to az takie bezsensowne. Na seriously 2.0 sie nawet nie rzucam, 100k? Po calej kampanii, a nawet wiecej, bo zaczalem od nowa i kilkudziesieciu meczach z botami mam ~2k :lol: 50 razy wiecej? No thanks ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 oto co znalazlem na jednym z forum , kiedy "rozmawiali" o "wyzszosci" gier ps3 na x360 Go play with your toy doll, I mean Sack Boy! Let the grown up play with chainsaws :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Kampania jest pierwszorzędna, ale po przejściu jej na wysokim poziomie trudności dostałem tylko acziwment za nowicjusza ;[ wtf? grałem co-op przez xbl i zawsze grę hostował znajomy?? mógł coś pokręcić? Mialem identyczna sytuacje, kumpel hostowal caly czas i gre przeszlismy na wysokim poziomie on dostal wszystkie achivyy a ja ani jednego za przejscie oO z jednej strony nie gram dla ptk. lecz dla frajdy ale odczulem maly niedosyt gdy przeszedlem gre i nie dostalem za to nagrody -,- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Mialem identyczna sytuacje, kumpel hostowal caly czas i gre przeszlismy na wysokim poziomie on dostal wszystkie achivyy a ja ani jednego za przejscie oO z jednej strony nie gram dla ptk. lecz dla frajdy ale odczulem maly niedosyt gdy przeszedlem gre i nie dostalem za to nagrody -,-nie no ja nie jestem taką whore jak lukk :lol: edit: "szalony" zaliczony!, na końcu to już walczyłem ze swoimi nerwami, a nie z przeciwnikami. Widać wtedy jak tępy jest nasz towarzysz. Choć przyjmował kilogramy śrutu na klatę (a ja ginąłem od 2 kulek) to mało z niego było dobrego. Najlepiej gdyby siedział schowany gdzieś w rogu mapy i nie ruszał tyłka, bo gdy ja uszedłem z życiem, to on ginął i każda moja próba ratowania go kończyła się porażką. Edytowane 16 Listopada 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 edit: "szalony" zaliczony!, na końcu to już walczyłem ze swoimi nerwami, a nie z przeciwnikami. Widać wtedy jak tępy jest nasz towarzysz. Choć przyjmował kilogramy śrutu na klatę (a ja ginąłem od 2 kulek) to mało z niego było dobrego. Najlepiej gdyby siedział schowany gdzieś w rogu mapy i nie ruszał tyłka, bo gdy ja uszedłem z życiem, to on ginął i każda moja próba ratowania go kończyła się porażką. dlatego też insane atakuje się z kumplem ;) wiele łatwiej i fun większy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Już coś ponad 3,5k - zacząłem Insane. Miałbym więcej gdyby nie Dead Space i Mirror's Edge :) W GoW1 grałem często dla frajdy, po prostu odpalałem gierkę i robiłem parę checkpointów - z GoW2 będzie tak samo, myślę że za parę miechów wpadnie te 100k :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 dlatego też insane atakuje się z kumplem ;) wiele łatwiej i fun większy :Dale mniejsza satysfakcja, i bardziej wali "whore" acziwmentową ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 ale mniejsza satysfakcja, i bardziej wali "whore" acziwmentową ;)Bez przesadyzmu ;) imo insane nie jest taki zły, tutaj nie ma mowy o nudnym rambo style przez całą grę - trzeba przystopować. Przydało by się zorganizować partyjkę Horde Mode - co Wy na to ? znajdą się jacyś chętni w tym tygodniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Chce ktos w Co opa za dnia zagrac jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 g00dMan z chęcią zagram. kumpel zresztą też :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 g00dMan z chęcią zagram. kumpel zresztą też :] Już myślałem że nikt chętny się nie znajdzie ;) małe party jutro około 21 pasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 ja chętnie zagram w Hordę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mam za sobą dwa akty na hardcore w GoW2. To co od razu rzuca się w oczy to niższy poziom trudności. Hardcore to coś pomiędzy casualem a hardcore'em z GoW1. Inna sprawa to grafika, która wyrywa z butów. Przy nowej części, GoW1 wygląda jak jakiś niedorobiony produkt. To samo misje. Dużo ciekawsze, a fabuła, choć i tak niezbyt wysokich lotów, całkiem wciąga. Mam wrażenie że i gra jest duużo dłuższa, wczoraj grałem dwie godziny, dzisiaj prawie trzy i mam dopiero 2/5 gry za sobą. Nie rozumiem czemu niektórzy uważają, że w GoW2 klimat jest lżejszy niż w jedynce, próbowałem się nad tym zastanowić ale nic mi do głowy nie przychodzi. Bardziej otwarte przestrzenie? Większa paleta kolorów? Tak czy inaczej - kto nie ma jeszcze GoW2 ten trąba. Jedna z najlepszych gier w tym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 ja chętnie zagram w Hordę ;]Ja także chętnie bym zagrał. Może edytujemy pierwszy post w temacie i zrobimy mały spis osób chetnych do gry w hordę? Pododajemy się na xbl i latwiej bedzie zorganizowac jakas wspolna gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Właśnie dziś zaliczyłem na poziomie trudnym i gierka strasznie prosta ;] W girsy1 grałem na piecu, tutaj porwałem się na hardcore i w zasadzie problemy miałem tylko z polowaniem na rybkę i przejażdżką na kucyku xD Final boss to już w ogóle taka prościzna, że smutno mi się zrobiło ;] Tytuł bardzo fajny, znacznie lepszy od jedynki (która moim zdaniem była słaba i patrząc przez jej pryzmat, to nei wiem czemu kupiłem drugą część :lol:), wszystko sprawiało wrażenie bardziej "dopicowanego". No i niektóre teksty wymiatały: "zawsze chciałem mieć kucyka, ale ten jest latający- to źle" :lol: Teraz zostało mi tylko przejść gierkę na co-opie i wymęczyć tą nieszczęsną hordę. Insane jest mocno trudniejszy od hardcore'a? ;] Bo nie wiem, czy za niego się nie zabrać w co-opie ;> Edytowane 23 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 liźnij sobie insejna samemu, jak wymiękniesz, to wspomóż się co-op'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Final boss to już w ogóle taka prościzna, że smutno mi się zrobiło ;]Ogólnie bossowie byli za prości, wystarczyło chwilke pomyśleć (albo i nie) i padali za pierwszym podejściem. Co prawda grałem na normalnym poziome trudności, ale większe problemu czasem sprawiali mi zwykli przeciwnicy. A jazda na "kucyku" była świetna, jeden z najlepszych momentów nowych Gearsów :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 To że od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem to też bym zagrał jakiś co-op. Ogólnie gra i tak jest prosta i przejście jej samemu nie sprawia mi jak dotąd problemów. W GOW1 momentami było ciężej. Tu co widzę to nieco dopieszczony GOW z lepszą grafiką (która nadal powala ) i nieco ciekawszym gameplay'u. Początek GOW1 dla mnie był troszkę nudny i wkurzający. Ale nie powiem teraz czy GOW2 wypada lepiej, bo grałem za krótko. Przy GOW1 też się dobrze bawiłem swojego czasu. P.S W tego typu grach nie może też zabraknąć odrobiny dobrego humoru. Co tu też ma spore znaczenie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja dzis skonczylem GOW2 z kumplem na coopa ;] gralo sie swietnie. Jako pierwsza gra w jaka gralismy wiec i za latwo czasami nie bylo. Ogolnie grafika swietna, fajne texty (zwlaszcza komunikat murzyna w radiu szaranczy :) i i przejazdzka kucykiem, tym mniejszym i wiekszym :) W sumie gralo sie dluugo, chyba ze 4 razy mylelismy ze to koniec a tu zmiana klimatu :) naprawde godna polecenia gra :) jak dla mnie 10/10 ps. Teraz czeka nas halo3 w coopa jednak denerwuje mnie ze obraz we 2 ma pasy po bokach ;/ prawie nic nie widac na 32 calach. da sie to jakos zmienic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) W sumie gralo sie dluugo, chyba ze 4 razy mylelismy ze to koniec a tu zmiana klimatu :)Się nie zgodzę się ;] Gra strasznie krótka, no ale wszystkie dzisiejsze produkcję takie już są. Na co-opie w 5h załatwiliśmy ~70% gry (insane), z czego godzina to było powtarzanie przejażdżki tym śmiesznym nibyczołgiem :lol2: naprawde godna polecenia gra :) jak dla mnie 10/10Chyba nie grałeś za wiele na multi. Ze względu na kosmiczną ilość bugów ta gra nie zasługuje na tak wysoką ocenę. ps. Teraz czeka nas halo3 w coopa jednak denerwuje mnie ze obraz we 2 ma pasy po bokach ;/ prawie nic nie widac na 32 calach. da sie to jakos zmienic ?Nei :P Edytowane 4 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 dla kogos kto gra pierwszy raz na padzie (a bylo nas 2) twoje 5h na normal mozna pomnozyc x3 :) fakt bugow gra ma duzo nawet w singlu. Moja ocena jest dla gry ogolnie tylko dla singla :) scenariusza i wykonania/filmowości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolos77 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja ukończyłem singla i odnosze wrażenie że troche chłopaki z EPIC GAMES przekombinowali z tymi glizdami itd . Jedynka zrobiła na mnie większe wrażenie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...