Waj Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Witam, Mam zamiar zakupić lcd 19", ktorego chce uzywac głównie do długiej pracy z tekstem, wiec wypadaloby, zeby obraz nie meczyl i nie walił po oczach, byl wyrazny, rownomiernie podswietlany. Myslalem o Philips 190P7EG i Fujitsu-Siemens P19-2. Co o nich sadzicie, warto zainwestowac i nie wyplyna mi oczy po 10 godzinach wpatrywania sie w czarne literki na bialym tle? Co jeszcze wartego zakupu polecacie (kwota 800-1200)? Bede wdzieczny za wszystkie opinie i wszelkie propozycje :] Pozdrawiam! Edytowane 21 Lutego 2008 przez Waj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waj Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Jeśli nie macie nic do powiedzenia, to czy przynajmniej możecie mi poradzić na co mam zwrócić uwagę przy zakupie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...