soltys Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Prosze was o zachowanie spokoju...wiem ze "podobny" temat byl walkowany setki razy, ale ja musze sie czegos dowiedziec. Mianowicie moze kupie ta plyte, poniewaz jest w miare tania (jak na plyty z chipsetech nForce2), i w testach zbiera dobre noty...Ale...Widzialem kupe watkow z problemami...chcial bym wiedziec z czego wynikaja te problemy...czy wszystko z "nie wiedzy" uzytkownikow czy tylko czesc. Chcial troche pokrecic (odrazu z ta plyta kupuje Athlon'a 1700+) i prosze was o rady (najlepiej dobre) jak uniknac problemow... Dzieki za odpowiedzi :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 przeczytaj te watki :-) , to sie dowiesz... co nie? :) Ja nie mam zadnyhc problemow. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25001 a juz trzeba miec chyba klapki na oczach zeby nie zauwazyc tego TOPICU u gory PRZYKLEJONEGO!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Ja mialem w rekach dwa egzemplaze tej plytki. Jeden z niewiadomych mi do dzis powodów poprostu zmarł :( . A dreugi nowy egzemplarz chodzi poki co bardzo dobrze, ale slyszalem ze plytki maja problemy z biosami przy zawysokim fsb. Wedlug mnie warto kupic ta plyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 eee nie wprowadzajcie ludzi w bład plytka chodzi jak ta lala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 co to za temat... SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 SPOKO płyta :D Jak na tą cenę dobrze wyposażona :D fajnie się kręci :D super dźwięk :D a problemy ????.........ma każdy ko ich szuka :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Pewno że warto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Mialem te same watpliwosci ale sie przemoglem i stwierdzam ze super plytka - polecam ale zaznaczam ze nie jest to plytka na zasadzie podlaczasz wszystko wlaczasz zasilanie i dziala - trzeba troszke posiedziec i wszystko skonfigurowac - szczegolnie zwroc uwage (jesli kupisz mobo Epoxa) na konfiguracje BIOSU - kupa watkow na zasadzie "nie dziala mi..." nie mialo by miejsca jakby niektorzy pacjenci poczytali manuala i np. powylaczali niepotrzebne urządzenia (FW,USB2.0) a nie lamentowali ze stery niedobre bo wszystko sie instaluje a oni i tak tego nie uzywaja. U mnie stoi Win98se razem z Win2000Pro SP3 wszystko (poza kodekiem XviD pod Win98se) dziala bez zarzutu - polecam stery ze strony ASUSA - pomimo numerka 1.16 zawieraja nowsze skladniki niz te ze strony NVidii (2.00 win98 - 2.03 win2000). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 czyli radzisz kasiazeczke poczytac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Twiggy daj gg bo widze ze myslacy czlowiek jestes :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 czyli radzisz kasiazeczke poczytac?Noo - moze polejesz ze mnie ale jak sie rozczytalem to z godzinke w biosie grzebalem zanim w ogole instalke zaczalem - z innej strony patrzac to jest w czym grzebac - od poczatku zabawy w PCta mialem rozniste mobo Asusa i myslalem ze tamtejsze ustawienia w biosie to wypas - po zabawie z Epoxem zmienilem zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Twiggy daj gg bo widze ze myslacy czlowiek jestes :)GG nie da rady bo jestem w robocie i mamy tu obeznanego w temacie admina - skubany dobry jest - http only. Reszta portow locked. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ale w ksiazce wszystko jest opisane? ps ktora wersje plyty wybrac rev 1.0 czy rev 1.1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...