Doctor_25 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 witam.... wiekszosc pewnie nie bedzie mnie kojarzyć... wiekszosci pewnie juz nie ma na tym forum :) ale chcialem sie pochwalic kolejna odsloną zmodowanego Acera 3024 :) kolory to : granat z palety opla (astra GSi) zolty także opel tyle ze Tigra... :) Pozdrawiam... http://iromet.com.pl/moje/acer/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Ja cie pamietam ;) no i co mam powiedziec? Kolejny raz efekt koncowy ownuje wszystkich ;) Gratulacje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Ale carbon mod bardziej mi podpasil :) Tutaj ogromny + za jakosc powloki lakierniczej, dobor kolorow to jednak nie moja bajka... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Ja rowniez pamietam. Malowanie pierwsza klasa tylko te kolory sie troche gryza. Ale efekt i tak super. Gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamnick Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Tak patrzę na tą klapę, patrzę... Normalnie ASUS z serii "Lamborghini" ;) Jakby jeszcze zakryć znaczek acer, a na środku walnąć ładnie logo lambo :P Pierwszoklaśna robota, tak jak i poprzednie - gratki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Piękna sprawa nie powiem. Jestem pewien że jak moja obudowa bede podrapana i ni ełądna już to zajmę się przemalowaniem. Tylko mam takie pytanie. Czy ktoś już brał się ze przemalowywanie Asusów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość znafca Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Doctor_25 jak to zrobiles - tzn jaki lakier i jaka technika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Mam pytanie po jakim czasie użytkowania opłaca się bawić w lakierowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość znafca Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Ivnz -> po gwarancji :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Doctor_25 jak to zrobiles - tzn jaki lakier i jaka technika.hej.. zólty kolor... to zwykła farba akrylowa samochodowa... technika.. jest wiele... duzo cienkich warstw, albo mniej ale grubiej :D niebieski... farba samochodowa, bazowa + lakier na to... ( 3 cienkie warstwy bazy + 2 grubsze lakieru) nie stosowalem zadnych podkładów... papier 2000 i zmatowalem podloze i to wszystko... :) niestety farba dosc dlugo schnie zwlaszcza na plastiku :blink: dlatego efektu jeszcze nie ma do konca... bedzie matowany zeby byl gladziutki (bez cytrynki) + polerka... i bedzie lusterko :) Mam pytanie po jakim czasie użytkowania opłaca się bawić w lakierowanie?LOL :D :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 To może inaczej zapaytam... Po jakim czasie użytkowania Acera pomalowałeś go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalais Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 swietnie to wyglada! jak to robisz technicznie? rozbierasz lapa na czesci? czy zaslaniasz np klawiature jakas folia? nie mam pojecia o lakierowaniu, to sie sprayem robi czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zmieniłbyś sobie lapka... Bo z tego to niedługo za wiele nie zostanie... :D swietnie to wyglada! jak to robisz technicznie? rozbierasz lapa na czesci? czy zaslaniasz np klawiature jakas folia? nie mam pojecia o lakierowaniu, to sie sprayem robi czy jak? Powodzenia... :D :lol: No pewnie że trzeba lapka rozebrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 osobicie wolalbym cos w macie, bo na tym strasznie "paluchy" bedzie widac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 osobicie wolalbym cos w macie, bo na tym strasznie "paluchy" bedzie widac :DA na macie to nie będzie widać... :lol: na macie dopiero widać mokre, tłuste paluchy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...