killer805 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) http://www.shift.sklep.pl/index.php?t=w&am...5770&idk=56 http://www.shift.sklep.pl/index.php?t=w&am...4194&idk=56 http://www.shift.sklep.pl/index.php?t=w&am...5384&idk=56 jestem za 226bw, pierwszy samsung mi sie za bardzo nie podoba, gateway ladny ale czas 5ms ;/ choc 150zł tanszy od samsunow a to duzo dla mnie, monitor na 3-4 lata, do gier, netu, filmy rzadko ale tez. grafika-nie, kupilbym 24cale ale x1900xt mi nie pociagnie a tak to tylko crysis na 22 w natywnej nie pojdzie. czy ten geteway duzo gorszy od samsungow? teraz mam l1752s wiec chyba kazdy bedzie mial lepsze kolory i mniejsze smuzenie :wink: nikt nie pomoze? napewno pojade do sklepu i poprosze o wystawinie ich 3 ale chce wiedziec ktory lepszy ;) Edytowane 21 Lutego 2008 przez killer805 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam Poczytaj w temacie o 226 to sie dowiesz co to loteria . O getaway tez bylo pisane ze czesto to sa poserwisowe monitory z rysami itp .. ale nie wszystkie oczywiscie :D. Ja jestem posiadaczem 2232 bw ... w sumie do filmow spoko (ogladam z 3 metrow ) , do s s 1.6 czy sourse na poczatku sie nie moglem przyzwyczaic ale u znajomych zobaczylem ze jest tak samo :D . 1 minus tego 2232 to brak mozliwosci montowania na scianie czy wysiegniku no i mozliwosc odchylania go tylko do tylu, ale z tym sobie mzona poradzic. 2 minus to swiecaca sie jak ... po deszczu obudowa .. 2 dni i widac juz pylki na obudowie :D . Ale za ta cene polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Tez mam 2232BW i moge powiedziec, ze jesli nie masz duzych wymagan graficznych to bedzie OK. Jesli masz duze wymagania to nie kupuj go, nawet jesli kosztowalby 500zl. Smuzenie czasami wystapi, ale jest naprawde minimalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.D. Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Tez mam 2232BW i moge powiedziec, ze jesli nie masz duzych wymagan graficznych to bedzie OK. Jesli masz duze wymagania to nie kupuj go, nawet jesli kosztowalby 500zl. Smuzenie czasami wystapi, ale jest naprawde minimalne. Co rozumiesz przez duże wymagania... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 poczekam na nowe samsungi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 sklanialbym sie bardziej ku 226CW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 biore 226bw, jak bedzie zly to oddam po 203 dniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Chcesz oddawac po 7 miesiacach ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Chcesz oddawac po 7 miesiacach ? :blink:Popatrz jak on niedbale pisze ... zaczyna zdania z małej litery itd. itd. A w tamtym zdaniu prawdopodobnie zamiast kreski wstawił zero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Na Twoim miejscu pozbierał bym na Gate'a na PVA [; pomiędzy nim a matrycami TN jes kolosalna różnica... Edytowane 12 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 ale jaki getaway 22 jest na pva? podaj link, moze zwroce i doloze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...