lukasrz Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 W moim imieniu oraz organizatorów mam przyjemność zaprosić Was na imprezę poświęconą komputerom oraz wszelkim urządzeniom elektronicznym uprzyjemniającym nam codzienne życie, która odbędzie się w dniach 17-18 maja. Postaramy się zaprezentować dla Was wszelkie nowości z rynku komputerowego. Niecodzienne i nietypowe rozwiązania upiększające i ulepszające nasze PeCety, gadżety, sprzęt audio i video, najnowsze pozycje z rynku gier komputerowych, sprzęt car audio! Nie zabraknie również maniaków dla których dzień bez podkręcania komputera jest dniem straconym. Tak jak rok temu głodni wiedzy będą mogli posłuchać wykładów naszych gości. Liczne konkursy, turnieje ,mnóstwo nagród oraz wiele nowych atrakcji, to wszystko tylko w Lublinie. Oczywiście na imprezie nie zabraknie naszego portalu, który jest partnerem strategicznym. Zapraszamy na stronę imprezy TargiKomputerowe.pl Zapraszam do dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Rok temu było bardzo fajnie, chyba przyjadę też w tym roku. Bardziej podoba mi się taka impreza niż zlot. Zapraszam wszystkich, którzy nie byli rok temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Ciesze się ze sie podobało. W tym roku szykujemy sporo nowych atrakcji. Impreza będzie w tym samym miejscu aczkolwiek będzie znacznie większa :] Wszelkie sugestie w tym temacie mile widziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Znowu te beznadziejne targiii :D Gdzie ty chcesz tam ludzi poupychac jak ma byc wszystkiego wiecej? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Znowu te beznadziejne targiii :D Gdzie ty chcesz tam ludzi poupychac jak ma byc wszystkiego wiecej? :) W te miejsca ktore w ubieglym roku byly nie wykorzystane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Oj było całkiem ciasno :D. Piętro było zupełnie puste, z tego co pamiętam cały hol przed barem był pusty. Jeszcze 250 osób można zaprosić :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 A no tam jeszcze ze 2 stoiska i z 10 osób sie zmiesci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) [Hall przed barem, przy fontannie, przejscie miedzy stoiskami a barem, korytarz 100m w druga strone + to co bylo zastawione] x 2 (bo + drugie piętro) Edytowane 21 Lutego 2008 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 no ja bylem z hard-pc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie zabraknie również maniaków dla których dzień bez podkręcania komputera jest dniem straconym.Znowu ryba bedzie udawał ze sie zna ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Sobota-Niedziela? :blink: No w zasadzie lepiej to niż tak jak poprzednio - w tygodniu jak zawsze pojawie sie z furą sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 a jak wygląda sprawa noclegu? Nie znam nikogo z Lublina :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Rok temu wiem, że były załatwiane noclegi chyba w akademiku, albo jakimś niedrogim hotelu, który był niedaleko całego kompleksu. Ja niestety się nie załapałem i musiałem mieszkać w innym miejscu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Jakby co moze daloby sie zalatwic miejsce do spania u mnie w piwnicy ;) Ale prosze mnie nie katowac, najpierw musi zostac oprozniona z gratow znajomego ktory sie przeprowadza! Piwnica nie najgorsza, cieplo jest i mysle ze tak 4 osoby spokojnie moga spac, spiwory i jazda. A zreszta to bedzie maj, ognisko pod starym lasem i w kime pod spiwor ^^ Edytowane 22 Lutego 2008 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesl4f Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Znowu ryba bedzie udawał ze sie zna ;) ? ryby tam nie bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 ryby tam nie bedzie ;] No to juz po targach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 :evil: Koniec OT, bo jak trzasnę płetwą..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Noclegi będą w akademikach, najprawdopodobniej w cenie 20zł/noc (może taniej). Na stronie w najbliższym czasie pojawi się info co zrobic by zaklepać sobie nocleg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Zapowiada się ciekawie, być może się zjawię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 a jak wygląda sprawa noclegu? Nie znam nikogo z Lublina :? w akademikach taniocha, poza tym integracja w Lublinie ogólnie całe miasteczko akademickie jest w jednym miejscu wiec nie ma dużo jeżdzenia. Nie licząc własnie AR która część budynków ma na Felinie- na szczeście rok temu bylo tam tylko spotkanie po targach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 no z felinem sobie odpuśćmy ;) trzymając się miasteczka można się pobawić dobrze ;p na koniec można się zrzucić po 20gr i wynająć esculapa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Zjawię się napewno Nie zabraknie również maniaków dla których dzień bez podkręcania komputera jest dniem straconym To może chcecie pokręcić mojego procka :P AMD X2 3800, ja zatrzymałem się na 3,7ghz (AC Freezer) i kingstony zdechły Edytowane 16 Maja 2008 przez M-Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) W zeszłym roku targi były w tygodniu, trochę to kolidowało z moimi zajęciami. W tym jest lepiej, bo w weekend. Tylko akurat w ten weekend, w którym mam kurs na przewóz rzeczy. Biednemu to na ten przykład zawsze wiatr w oczy :lol2: . Ale na pewno postaram się zjawić :) . Edytowane 16 Maja 2008 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 W zeszłym roku targi były w tygodniu, trochę to kolidowało z moimi zajęciami. W tym jest lepiej, bo w weekend. Tylko akurat w ten weekend, w którym mam kurs na przewóz rzeczy. Biednemu to na ten przykład zawsze wiatr w oczy :lol2: . Ale na pewno postaram się zjawić :) .Zjaw zjaw :) Wróciłem własnie z dekoracji stoiska - atmosfera będzie dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Wróciłem własnie z dekoracji stoiska - atmosfera będzie dobra :)oby, bo jadę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 nasze stoisko jest fajne atmosfera wporzo Victor wie ococ chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Jakies wiesci, macie ciekly azot do oc :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Mamy azot, mamy DI, cos tam krecimy (a wlasciwie Konrad kreci) ;) Ale targi ogolnie sa malo kretliwe - nikomu nic nie idzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Mamy azot, mamy DI, cos tam krecimy (a wlasciwie Konrad kreci) ;) Ale targi ogolnie sa malo kretliwe - nikomu nic nie idzie... Jak to? Przeciez ja krece browce u siebie ;) Zdrowie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Ale targi ogolnie sa malo kretliwe - nikomu nic nie idzie... Bo LN2 było za ciepłe... :razz: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...