plastekk Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) Razem z kolegą mamy problem Dziś zakupiłem geniusy 5.1 podłaczam na zintegrowanej karcie dź u brata na xp i chodzi u mnie na viście x64 i audigy sb 0090 stery najnowsze ze strony creative.. Problem jest taki że głosnik niskotonowy nie działa w ogóle :blink: wcześniej na creative p5800 wszystko śmigało. Podłaczam kolorystycznie dobrze :lol2: jeśli żółty jack pójdzie do zielonego gniazda w karcie sub działa w raz z jedna satelitką. Kumpel podpowiedział że u niego było to samo ale w zakładce speakers miał coś takiego bass redirection i mu sub działa już dobrze. Niby w wyposażeniu geniusa mam taką przelotke do podbijania niskich tonów ale ona nic nie daje. Zastanawiam się nad przejściem na stare dobre xp i stery kx project ( bo ich chyba nie ma pod viste ) Jeśli ktoś wie co robić to proszę o odpowiedź :rolleyes: edit: dodam że integra na p5k-e wifi\ap i też coś nie moge ustawić żeby to działało. Co jest nie tak? o_o Edytowane 21 Lutego 2008 przez grzeesiek07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...