williusz Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam, kiedys przez przypadek uzylem skrotu klawiaturowego, ktory dawal przy pisaniu taki efekt, ze wszystkie litery byly w wyrazie drukowane. Wciskajac literę z shiftem (caps lock-iem) otrzymyalem litere drukowana o wiekszej czcionce, a piszac male litery otrzymywalem litery drukowane mniejszej wielkosci czcionki, Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Witam, kiedys przez przypadek uzylem skrotu klawiaturowego, ktory dawal przy pisaniu taki efekt, ze wszystkie litery byly w wyrazie drukowane. Wciskajac literę z shiftem (caps lock-iem) otrzymyalem litere drukowana o wiekszej czcionce, a piszac male litery otrzymywalem litery drukowane mniejszej wielkosci czcionkiFascynujące doświadczenie. Ten efekt to kapitaliki. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.Nie dziękuj - musisz udać się do specjalisty. Edytowane 22 Lutego 2008 przez grogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
williusz Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) grogi, dziękuję za pomoc. A to, ze masz wiedze trochę większą od innych w danej dziedzinie nie upoważnia cię do bycia złośliwym cynikiem. Przepraszam Cię bardzo, nie jesteś złośliwym cynikiem bo do tego trzeba mieć jeszcze trochę kultury. Jesteś zwykłym burakiem, któremu słoma z butów wystaje i nie ma za grosz dobrego wychowania. Nie był to epitet w twoim kierunku, bo nie sprawia mi satysfakcji ubliżanie innym, po prostu stwierdzam fakt dot. twojej płytkiej osobowości. P.S. Chłopie naucz się że to forum służy m.in. do udzielania porad ludziom szukającym pomocy w rozwiązaniu problemów technicznych przy kompie. A jak masz ochotę kogoś wykpić to udaj się na jakieś forum małolatów, gdzie każdy każdemu ubliża ku ogólnej radości. Myślę, ze tam się sprawdzisz i nie będziesz tu obrażał poważnych ludzi. Chyba na to forum trafiłeś przez pomyłkę bo jeszcze nie dorosłeś do konwersacji z dorosłymi ludźmi. Edytowane 23 Lutego 2008 przez williusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 grogi, dziękuję za pomoc. A to, ze masz wiedze trochę większą od innych w danej dziedzinie nie upoważnia cię do bycia złośliwym cynikiem. Przepraszam Cię bardzo, nie jesteś złośliwym cynikiem bo do tego trzeba mieć jeszcze trochę kultury. Jesteś zwykłym burakiem, któremu słoma z butów wystaje i nie ma za grosz dobrego wychowania. Nie był to epitet w twoim kierunku, bo nie sprawia mi satysfakcji ubliżanie innym, po prostu stwierdzam fakt dot. twojej płytkiej osobowości. P.S. Chłopie naucz się że to forum służy m.in. do udzielania porad ludziom szukającym pomocy w rozwiązaniu problemów technicznych przy kompie. A jak masz ochotę kogoś wykpić to udaj się na jakieś forum małolatów, gdzie każdy każdemu ubliża ku ogólnej radości. Myślę, ze tam się sprawdzisz i nie będziesz tu obrażał poważnych ludzi. Chyba na to forum trafiłeś przez pomyłkę bo jeszcze nie dorosłeś do konwersacji z dorosłymi ludźmi. Jestem już duży. W związku z tym słowa "cię", "tobie" powinieneś pisać wielką literą... Rozprawiasz o szacunku, a robisz odwrotnie. Czy Twój czas jest tak cenny, że nie możesz poświęcić kilku sekund na przeczytanie tego, co napisałeś? Bo niegłupie rzeczy piszesz :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...