Oskaliber Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Oglądał ktoś? Jak wrażenia? Mnie zabił w konkursie wsadów motyw z ciasteczkiem i supermanem B-) Mecz east vs west tez niebanalny, chociaż spodziewalem sie czegoś więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 No racja...deser nie był taki smaczny. Ale konkursy baaardzo fajne ;)\ Ale wdg. mnie najlepsi byli Rim Rockers ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 No racja...deser nie był taki smaczny. Ale konkursy baaardzo fajne ;)\ Ale wdg. mnie najlepsi byli Rim Rockers ^^ dobra tylko powiedz, gdzie Ty ich widziales na NBA ASW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 hmm...chyba przed konkursem rzutów za 3 pkt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 IMO Howard zasluzyl na nagrode. Choc przyznam, ze mnie rozwalil wsad... z nalepka z zeszlego roku. Konkurs za 3pkt: czasami na NBA Action pokazane sa treningi i taki Nash rzuca trojeczki seryjnie, a tu taka wtopa. Niemniej zaskoczyl mnie Kapono, ktory wymiatal :blink: Zostaly mi do obejrzenia druga polowa meczu gwiazd + mecz pierwszakow. Ogolnie oglada sie milo, choc "emocji" (faule, bloki itp) "lepsiejsze" sa na prawdziwych meczach :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 No Kapono to wymiótł wszystkich... Dobrze pamiętam że wyrównał rekord tegoż konkursu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Tak dopiero co skonczylem ogladac NBA 20 Years of All Star Weekend, zamiast jakis fajnych skrotow z kazdrego roku dali wywiady z wyjadaczami z przed kilkunastu lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...