zkm8 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Witam. Nie znam sie na tym wiec prosze o pomoc. sprzecik powinien -szybko chodzic -nie miec kosmicznych rozmiarow tudziez w miare lekki -wejscie usb -wejscie na sluchawy(chce na nim sluchac muzy) -powinien miec wejscie na karte sim- powinien dzwonic ^^ -jakis aparacik -bateria musi trzymac dosc dlugo(conajmniej pobyt w szkole :)) -wifi -oprogramowanie nie wiem zeby wszystko ladnie chodzilo:) ,wmp Cena 1500 do max 1800zl Hm to chyba wszystko. Bardzo prosze o porade. I prosze na mnie nie wrzucac BO POWTARZAM NIE ZNAM SIE NA TYM. Z gory dzieki ps jak w zle miejsce wstawilem posta to prosze o przeniesienie Edytowane 22 Lutego 2008 przez zkm8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Widzisz w zasadach działu że można tu pytać o wybór palmtopa?? http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=84 Edytowane 22 Lutego 2008 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) nie ten dział, ale HTC TyTn/TyTn II - kolega ma II i jest bajeczny :) przez to nakręcił mnie na palma :) Edytowane 22 Lutego 2008 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...