mardag Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam, Proszę o ocenę mojego nowego bloga o pozycjonowaniu stron internetowych oraz zarządzaniu nimi. Wszelka krytyka mile widziana. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) jeśli będziesz robił rzetelne testy (coś jak z mapą) to może będę odwiedzał :). Edytowane 22 Lutego 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Moze by zrobic jakis ladny top? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardag Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Moze by zrobic jakis ladny top? ;) Dzięki za pierwsze konstruktywne uwagi ;) Co do tekstów, postaram się Was nie zawieść. A co do TOP-a - szczerze mówiąc chciałem, aby był on taki stonowany i spokojny. Czy Waszym zdaniem pasuje ta zieleń po prawej do niebieskiego na górze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Czekam na więcej artów bo zapowiada się ciekawie. Edytowane 23 Lutego 2008 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Ten kanciasty top jest brzydki i powinieneś go utrzymać w zieleni - podobnej do menu. Zapowiada się ciekawie, będę obserwował rozwój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardag Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Ten kanciasty top jest brzydki i powinieneś go utrzymać w zieleni - podobnej do menu. Zastanawiałem się właśnie nad zmianą kolorów w menu na niebieski - tak, by cała strona utrzymywała się w tej kolorystyce. Zapowiada się ciekawie, będę obserwował rozwój. Ciesze się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...