^NiuNiek^ Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 jak w opisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 najlepszy z jakim sie spotkalem to ePSXe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 najlepszy z jakim sie spotkalem to ePSXeJa bym obstawiał na VGS (Virtual Game Station)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ePSXe roolz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ePSXe i VGS są najlepsze, vgs ma lepszą IMO kompatybilność a w epsxe mozesz sobie poustawiac grafe tak ze wygląda... ach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 mi na ePSXe dzialaja wszystkie gry które mam z psx1.Czasem lubie se popkac w Drivera 2 albo W Grand Turismo 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a ja na ePSXe szpilam w Tekkena i dziala bezblednie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...