williusz Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam kolega zainstalowal system Windows XP z SP2 i ma teraz probelem z neostradą - przy instalacji wyskakuje okienko, gdzie trzeba wybrać język po czym momentalnie znika. Poradził sobie z tym w ten sposób, że w tym miejscu gdzie ono się pojawia ustawił myszkę i cały czas klikał w nią - instalacja wtedy łapie, trzeba być tylko odpowiednio szybkim ;), ale to nie koniec problemów. Po rozłączeniu się od internetu i ponownym połączeniu, występuje jakiś tam błąd neostrady i nie można się połączyć. W starym Windows XP problemu tego nie ma. Nie pamietam dokładnej konfiguracji tego kompa. Moze ktos ma jakies pomysły na rozwiazanie problemu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Spróbój nawiązać połączenie bez używania aplikacji dostępowej neostraday. Jaką masz wersję internet explorer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
williusz Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 zdaje się, że ma Internet Explorer 7. On nie ma teraz neta, a ja nie znam się na laczach neostrady, markee jak mozesz to napisz mi jak ma to zrobic, dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Podaje linka, gdzie jest napisane jak to zrobić. http://www.tweaks.pl/czytaj,neostrada_bez_...owania,238.html U mnie aplikacja dostępowa neostrady też nie działa jak mam zainstalowany IE7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...