Skocz do zawartości
gwidon

Co Wpisać Do Rejestru Aby Wcześniej Zainstalowane

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam taki problem, że zrobiłem formata i postawiłem winde na nowej partycji© (w sumie to na nowym dysku) i na tym nowym dysku jest sobie partycja(D dajmy na to) którą już miałem za czasów starego windowsa i starego dysku, i teraz pytanie gdzie i co powpisywać aby wszystkie gry i progsy z tej partycji D działały tak jakby były zainstalowane na partycji C a nie na starym windowsie? Inaczej mówiąc nie chce mi się wszystkiego przeinstalowywać, bo dużo czasu by to zajęło.. Wszystko mogę uruchomić i jest w zasadzie tak jak było ale np. po włożeniu do napędu płytki za każdym razem chce mi instalować grę i tu moje pytanie co zrobić aby były one wykrywane przez windows, czyli jakby zainstalowane, i dało się je usunąc przez "dodaj, usuń programy" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy ,program ma inny wpis do rejestru windows . nie da rady , ni chu a ;)

Na przyszlosc , to takie proste rozwiazanie ci polecam

Instalujesz Winde + wszystkie potrzebne stery oraz duperele ktore sa niezbedne

robisz kopie systemu ( calej partycji systemowej )

za pomoca Norton Ghosta lub czegos podobnego np Acronics True Image

Jak sie system zwali , przywracasz wszystko .easy ?

raz poswiecasz pare godzin na system+dodatki ,potem kozystasz do woli .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi