gwidon Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam, mam taki problem, że zrobiłem formata i postawiłem winde na nowej partycji© (w sumie to na nowym dysku) i na tym nowym dysku jest sobie partycja(D dajmy na to) którą już miałem za czasów starego windowsa i starego dysku, i teraz pytanie gdzie i co powpisywać aby wszystkie gry i progsy z tej partycji D działały tak jakby były zainstalowane na partycji C a nie na starym windowsie? Inaczej mówiąc nie chce mi się wszystkiego przeinstalowywać, bo dużo czasu by to zajęło.. Wszystko mogę uruchomić i jest w zasadzie tak jak było ale np. po włożeniu do napędu płytki za każdym razem chce mi instalować grę i tu moje pytanie co zrobić aby były one wykrywane przez windows, czyli jakby zainstalowane, i dało się je usunąc przez "dodaj, usuń programy" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Kazdy ,program ma inny wpis do rejestru windows . nie da rady , ni chu a ;) Na przyszlosc , to takie proste rozwiazanie ci polecam Instalujesz Winde + wszystkie potrzebne stery oraz duperele ktore sa niezbedne robisz kopie systemu ( calej partycji systemowej ) za pomoca Norton Ghosta lub czegos podobnego np Acronics True Image Jak sie system zwali , przywracasz wszystko .easy ? raz poswiecasz pare godzin na system+dodatki ,potem kozystasz do woli . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...