Grape Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam Mam podzespoły, które muszę upchnąć w jakąś dobrą obudowę i wyposażyć całość w jakiś konkretny zasilacz. Części: Płyta główna: Asus M2N4-SLI Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Pamięć RAM: 2 x 1GB Kingston (667mhz) Karta graficzna: Palit GF 8600 GT 256mb (Sonic) Napęd: ASUS DRW-1608P3S HDD: 80gb Moje wymagania: Obudowa - dobrze chłodzona (sporo miejsc na wiatraki), wygodna w użytkowaniu (łatwe dojście do poszczególnych podzespołów, oraz łatwy montaż i demontaż poszczególnych części), kieszeń na HDD skierowana na wprost ścianki bocznej (wtedy wkładanie i wyjmowanie dysku jest ułatwione), w miarę ładny desing (nie chce, aby wyglądem straszyła ludzi) Zasilacz- tu praktycznie nie mam żadnych wymagań. W tej kwestii zdaje się całkowicie na Was. Moje fundusze: Nie mam ściśle sprecyzowanej sumy do wydania. Nie znaczy to oczywiście, że cena ma być kosmicznie wysoka. Powiem tak - im taniej, tym lepiej. To właściwie wszystko. Czekam na jakieś propozycje. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Amacrox 450PFN i do tego jakiś Chieftec z obudów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareckus Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 CoolerMaster Dominator Black b/z RC-690-KKN1-GP 279.00 Zasilacz Corsair CMPSU-450VXEU 450W 215.00 razem 490 + 23 przesyłka cicho, "przystępnie" i ładnie :) z apollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Polecam (sam jej uzywam) obudowe Antec P182, bardzo funkcjonalna (chyba, ze duzo korzystasz z napedow optycznych) i ladnie sie prezentuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Wystarczy mu Modecom MC 350 za ok 100 zł i do tego może taka budka MC HARYY ? Jak kupi w jednym sklepie wyjdzie mu trochę ponad 200 zł, więc ma tanio i solidnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) skoro polecasz Anteca to czy zmiesci sie do niego Mugen i długi 8800GTS i bez problemu ułoże kable i zostanie mi jeszcze troche miejsca ? bo z tego co widze to strasznie ciasna buda jest. Ja się przymierzam do tego: CoolerMaster Stacker Tower STC-T01-UWK Rev. 2 czarna Bardzo szybki montaż HDD ze względu na wyciąganą kieszeń z dyskami no i rozmiar ;) duże i przestronne warte swojej ceny. Edytowane 23 Lutego 2008 przez The SainT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareckus Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) panowie, ale kolega pisał że chce obudowę z miejscem na dyski skierowanym w stronę bocznej ścianki oraz dużą ilość miejsc montażowych na wentylatory :) co do zasiłki to i mc to uciągnie na luzaka :) Edytowane 23 Lutego 2008 przez Jareckus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Polecacie mu budę i zasilacz warte więcej niż jego cały komp ? Chyba chłopak napisał, że im taniej tym lepiej więc nie wiem po co takie propozycje dajecie:p wiem że to dobre obudowy ale chyba to trochę przesada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareckus Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 no ale buda nie jest znów taka droga, a wymagania spełnia, ładnie się prezentuje i przeżyje niejedne bebechy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...