Skocz do zawartości
Sroqa

Svchost V.xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

po starannych przeszukiwaniach forum stwierdzilem ze nie znajde rozwiozania mojego problemu wiec przedstawie go wiec moze ktos bedzie wiedziec co boli mojego kompa:

1. Od jakiegoś czasu komp mi strasznie zamula, zauważyłem że to wina svchost.exe, zazwyczaj zajmuje on w men. zad. ok. 50+mb, czasem dochodzi do 100. Probowalem zrobic wszystko co bylo opisane w innych tematach, nei pomoglo. Czy ktos wie czemu on ciągnie tyle pamięci??

2. Zainstalowalem sobie najnowszego IE pod XP, i po zrestartowaniu kompa pojawilo mi się okolo 10-15 iexplorer.exe w men zad. Zamknelem wszystkie i myslalem ze to koniec. Niestety przy kazdym uruchomieniu kompa mam to samo. Nie wiem oco biega wiec jak ktoś wie to niech mi powie bo przez to komp mi sie uruchamia ok 5-10min do plynnego chodzenia. :mur: :mur:

3. Mam internet 1MB/s z ograniczeniem. Zazwyczaj nie przekraczałem ograniczenia bo mi obcinali transfer(zostawialem ok 1gb do linitu), od jakiegos czasu cos mi pobiera cso z neta, wazy to w granicach 200-300mb niestety tak przy każdym działaniu kompa. Wlasnie mnei to tak zalatwolo ze przekroczylo mi transfer. Czy wie ktos moze jak mozna sprawdzic co aktualnie kozysta z mojego internmetu, jakei programy czy co??

Edytowane przez Sroqa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi