Neshi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Czytałem dużo na forach i wyłoniłem dobre dla siebie wentylatory na procka, tylko nie wiem który lepszy, każdy ma coś dobrego Pierwszy: Scythe Ninja Plus (rev.B) - cena 139 zł Drugi: Scythe Mugen /Infinity 1000/ - cena 149zł Trzeci: Tacens Gelus Extreme - cena 149zł Nie chciałbym czegoś znacznie droższego bo brak środków pieniężnych ;p Proszę o małą pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Mugen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Thermalright Ultima 90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Thermalright HR-01 za 89zł. http://www.cooling.pl/thermalright-hr01-k8...ukt,477847.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Ultima 90 / Ultra 120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 czytałem przed chwilką o tym Thermalright Ultra 120 extreme wystarczy dokupić jakąś 12 wiatraczek i będzie super chłodzenie, może po troszkę wyższej cenie ale wydajniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Mugen warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 No potwierdzam Mugen duży ale Cichy i wydajny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 jest jeszcze noctua nh-u12f ale ze względu na cene Mugen . jest warty każdych pieniedzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Mugen. Mugen warto ale ze względu na cene Mugen . jest warty każdych pieniedzy ;)Pewne rzeczy się jednak nie zmieniają :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Pewne rzeczy się jednak nie zmieniają :mur:True, true... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 No potwierdzam Mugen duży ale Cichy i wydajny:)Mugen cichy? A to dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Pewne rzeczy się jednak nie zmieniają :mur: True, true... :-|A co Mugen zły jest ?? Fakt, jest duży, ciężki, ale wydajności mu na pewno nie brakuje. Od siebie polecę Xigmatek HDT-S1283 :D Edytowane 25 Lutego 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Pewne rzeczy się jednak nie zmieniają :mur: trochę śmiesznie się to czyta wiedząc, że nie widzisz nic prócz Thermalright :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) A co Mugen zły jest ?? Fakt, jest duży, ciężki, ale wydajności mu na pewno nie brakuje.A kto powiedział, że mu brakuje? :rolleyes: Od siebie polecę Xigmatek HDT-S1283 :DWłaśnie... choćby. trochę śmiesznie się to czyta wiedząc, że nie widzisz nic prócz Thermalright :lol2:No to wiesz coś, czego ja nie wiem :) Edytowane 25 Lutego 2008 przez Labovsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...