ola21 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam! Jestem studentką socjologii, piszę referat dotyczący perfum. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc i wypełnienie króciutkiej ankietki. Ankietka jest tu: http://www.isaform.prv.pl/index.php?nr=21 Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Gotowe ;) A ile tych ankiet potrzebujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Masz mój wpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Rozumiem, że w ostatnim pytaniu można wpisać więcej niż jedną markę? :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja również wypełniłem. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Też wypełniłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Mialbym prosbe, zeby sie wszyscy wypelniajacy nie wpisywali tutaj, bo nie sluzy to niczemu poza nabijaniem postow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola21 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Jeśli jesteście zainteresowani to aktualne wyniki mojej ankietki są dostępne tutaj: http://www.isaform.prv.pl/index.php?link=13&aid=21 Dziękuję wszystkim; zebrałam już całkiem sporo odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Mialbym prosbe, zeby sie wszyscy wypelniajacy nie wpisywali tutaj, bo nie sluzy to niczemu poza nabijaniem postow...costi no offence, ale mysle, ze z nabijania postow to zesmy wyrosli, jak ci ulzy to mozesz mi odjac z 1000 ;) skoro ankieta zakonczona to mozna wywalic caly ten temat i tyle pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Powiedzial ten, co sie pierwszy wpisal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 tez sie wpisalem ale troche przedzial cenowy mi sie nie podoba bo praktycznie lepszy perfum to koszt kolo 200zl (ostatnio kuzynka przywiozla mi z Irlandii bo chcialem miec pewnosc ze 100% oryginalny) a tak to wrzuca sie wszystko do jednego wora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...