LCC Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Nowy dodatek Need for Speed: ProStreet Porsche Demo Wersja demonstracyjna najnowszego dodatku do ostatniej części serii Need For Speed. Grafika gry po raz kolejny uległa poprawieniu, ponieważ otoczenie przy najlepszych ustawieniach wygląda jak średniej jakości film. Ponadto samochody znów wróciły na tory, więc jest to pewna odmiana po paru latach wyścigów po mieście. Dodatek oferuje dwa nowe samochody oraz trasę, oczywiście wszystko związane z Porsche. http://www.gamershell.com/news/45514.html Edytowane 24 Lutego 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Ciekawie się zapowiada, ściągam ;) http://files.filefront.com/Need+for+Speed+...;/fileinfo.html Tu macie szybszego mirrora, bo z gamershella idzie mi 50 kb/s , a tu ~ 200 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Nic ciekawego, ot, kolejny arcade, czyli styl NFS. A czy grafa taka piekna - z fotela z zachwytu nie spadlem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Nic zasysam i ja,za pół h juz sobie pojezdze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Nie bardzo czaję co to jest. Paczka samochodów do PS, czy osobna gra zrobiona na jej bazie? I czy to ma być choć trochę podobne do NFS porsche 2000? (tryb kariery itd) EDIT: Filefront wszystko wyjaśnił: EA has released a second demo for Need for Speed: ProStreet. This new demo features 2 Porsche cars (911 GT2 / 911 GT3RS) drivable on the Porsche Leipzig testing track.Czyli zwykłe demko z innymi autami i torm. Jak dla mnie to brzmi wystarczająco źle, żeby nawet nie próbować. ;-) Szkoda osobnego tematu na to. Edytowane 24 Lutego 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 E no pojeździłem chwilke i zdecydowanie lepiej jezdzi sie tu niz w zwykłym Prostreecie,wiekszych zmian nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Jeździ się tak samo jak w Proszicie ... Ogólnie, cwana próba zagrania panów z IEJ GEJMS na wspomnieniach starszych graczy z Porsche 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Omg tak nisko to ta seria nie upadła jeszcze... Ja już chyba na zawsze sie odłącze od nfs'a (chyba zeby wyszło motor city online :lol:). tak to jest jak sie staje tak komercyjnym gigantem jak EA. Przecież nfs2 czy nfs3 też oni zrobili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Żeby nie było jak z simsami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Będzie NFS : Wakacje (wyścigi dookoła jeziora), NFS : Praca (jazda do roboty na czas) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zassałem to demko i w sumie to nic ciekawego, dalej to proshit, zauważyłem tylko że jakoś lepiej się prowadzi samochód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...