yoo Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Mam pytanie co sądzicie o tym zestawie http://www.info-kom.pl/sklep/product_info.php?products_id=43 Chciałbym sie dowiedzieć czy będzie on wystarczający do gier i czy oczywiście nie przepłacam za niego , bo zdarza sie kupować słabe kompy za ogromne pieniądze w sklepach . Porównywałem ten zestaw z kompami na allegro i wydaje mi sie że jest to dobry wybór ale wolałbym spytać specjalistów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Procesor lepiej E2200 -> wydajność ta sama a cena mniejsza Zasilacz z tej budy jest do niczego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Dokladnie Inny procesor do tego i zasilacz zmień np Na np 400Watowy Amacrox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Daj sobie spokój z kupowaniem gotowych zestawów, lepiej samemu złożyć, za tę cenę będziesz miał coś o wiele lepszego no chyba że nie umiesz złożyć komputera no to już będzie problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Teraz praktycznie każdy sklep ci złoży komputer z części które im dostarczysz. Więc to akurat nie problem. Edytowane 24 Lutego 2008 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Wlasnie nie kazdy bo co kupisz w innych sklepach np Internetowych i zanosisz do sklepu w miesicie częsci i mówisz panowie złóżcie mi z tego kompa?Wtedy napewno bedzie musial cos doplacic a ile to nie wiem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Ten zestaw przeciez tez jest zlozony z czesci :D Chodzi tylko o to jakie czesci wlozono i czy odpowiadaja kupujacemu. Przewaznie jest tak, ze zawsze cos nie pasi z czesciami z zestawu :D mattis Yogi`emu pewnie chodzilo o dostarczenie czesci - czyli podanie wlasnej listy komponentow :) Edytowane 24 Lutego 2008 przez e-tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 A widzisz ja nie zrozumialem dobrze.To zwracam honor:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Jak bym wybierał to bym kupił z pamięciami OCZ'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 yoo chyba nie masz zamiaru napędzać tego kompa tym wyrobem zasilaczopodobnym? :D Tracer to nie zasilacz. Weź inną budę i chociażby modecoma mc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 1. Nagrywarka DVDR LG GH-20NS10 OEM Black SATA 105.00 2. Pamięć DDR2 2x1GB PC6400 800MHz Corsair CL4 TWIN2X2048-6400C4 169.00 3. Zasilacz ModeCom MC-350ATX 2.0 350W 97.00 4. [775] Procesor Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GH 1MB BOX 198.00 5. [ATX] Obudowa CoolerMaster Elite 331 black bz RC-331 125.00 6. [iNT][775] Płyta MSI P35 Neo2-FIR 318.00 7. [PCIE] Karta GeForce 8800GT Galaxy 512MB 88YFF6HUFEXX (1ns/600/1800) 700.00 8. [sATA2] Dysk Seagate Barracuda 7200.10 250GB 8MB ST3250310AS 190.00 w apollo.pl zamawiałem niedawno cos podobnego - słowo i składają Ci pięknie zestawik tak jak tego chcesz. Nawet kabelki poukładają ładnie i zepną opaskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 To ze zepną opaskami i ładnie poskładają to już w wiekszości sklepów internetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoo Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 (edytowane) hmm , prawdopodobnie zdecyduje sie kupić części pokazane w tym zestawie za 2000 tys zł z tego linku http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=247005 Mam tylko jedno pytanie , jaka obudowa pasowała by do tego najbardziej i oczywiście żeby nie była zbyt droga bo i tak już przekroczyłem swój limit :> ps.Czy w tym sklepie z którego podane są części jest możliwość złożenia komputera przez nich ? i jeszcze jedno , czy dało by się coś jeszcze zmienić (nie zwiększając znacznie ceny) wydajność tego zestawu. Edytowane 26 Lutego 2008 przez yoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Nic chyba nie zmieni sie zeby ceny nie zwiekszac a wydajność tak.W ESC skladają zestawy po prostu części wybieraj w konfiguratorze.Sklep jak najbardziej polecam kolega zamowile w poniedzialek a we wtorek juz zestaw w domu lezał:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 i jeszcze jedno , czy dało by się coś jeszcze zmienić (nie zwiększając znacznie ceny) wydajność tego zestawu.jasne, że by się dało można np. kupić jużpodkręcony komputer - wydajność kilkadziesiąt procent większa niż niepodkręconego :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoo Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Mam jeszcze jedno pytanko , czy nie lepiej było by kupić tego gf 8800 http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...roducts_id=4896 zamiast tego palita? cena nie dużo wyższa ale chyba ten ma jednak jakieś tam chłodzenie dodatkowe , co o tym sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokott Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Według mnie nie warto, to chlodzenie Zalmana nie jest jakieś elo-pro, jeśli chcesz zmieniać chlodzenie na grafie to juz na coś pokroju Evercoola Turbo / Accelero S2 + 120mm ( tylko nie wiem czy oba pasują na tę kartę) Jeśli nie będziesz podkręcać karty, to wystarczy palitowe chłodzenie. Jeśli nie umiesz podkręcać, poproś panów ze sklepu, żeby ci OCnęli tego proca w okolice 3GHz, wzrost wydajności będzie zauważalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoo Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Dziękuje wszystkim za rady , prawdopodobnie kupie ten zestaw za 2 k tylko jeszcze jakaś obudowę sobie wybiorę a procka spróbuje sam podkręcić , ostatnio dużo o tym czytam i chyba nie jest to aż takie trudne :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...