Helm Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam, Musze znaleść dla znajomej jakiś aparat bezprzewodowy. Wymagania jakie mi postawiła: średniej klasy, z pocztą głosową. Osobiście posiadam Panasonica KX-TCD515EM i draźni mnie krótka zywotność baterii tak wiec zywotnosc baterii tez bym bral pod uwage. Ponadno fajnie gdyby miał w miare nowoczesny wygląd i czytelny wyświetlacz Cena? W sumie to nie ma jakiegoś limitu. Sądze ze gdyby tel kosztowal ok. 250zł byloby dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja mam jakiś Panasonic z niższej półki i sprawuje sie bardzo dobrze więc celował bym w tego producenta. Może coś takiego jeżeli taniej sie znajdzie: http://allegro.pl/item311031410_panasonic_...sc_wys_24h.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...