t0mster Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Chciałem pograć w CS i nagle res kompa. Nie mogłem wejść do OS, nie mogłem naprawić OS. Chciałem zrobić reinstal, ale też nie mogę. BAD_POOL_CALLER lub PAGE_FAULT_NONPAGED_AREA Sprzęt: gigabyte m57sli-s4 rev 1.0 geile 2x512+ 2x1gb gforce gainward 7300 gt wd 320 athlon 3500+ Chieftec 350 WinXP 32/64 bit - żadnego nie można postawić. Nic nie jest podkręcane. HDD sprawdzony - 0 badów, ramy tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Chciałem pograć w CS i nagle res kompa. Nie mogłem wejść do OS, nie mogłem naprawić OS. Chciałem zrobić reinstal, ale też nie mogę. BAD_POOL_CALLER lub PAGE_FAULT_NONPAGED_AREA Sprzęt: gigabyte m57sli-s4 rev 1.0 geile 2x512+ 2x1gb gforce gainward 7300 gt wd 320 athlon 3500+ Chieftec 350 WinXP 32/64 bit - żadnego nie można postawić. Nic nie jest podkręcane. HDD sprawdzony - 0 badów, ramy tak samo. 1. sprobuj instalowac sys tylko na 2x512mb lub 2x1gb 2. jesli dysk Sata to trzeba mu zapodac stery przy instalce 3. mozliwe ze wadliwa tasma lub sam naped dvd/cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Podkręcałeś coś?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Nic nie jest podkręcane. HDD sprawdzony - 0 badów, ramy tak samo. Podkręcałeś coś?? ;]Czytanie ze zrozumieniem Fredku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 A no tak nie doczytałem :wink: Stawiam na napęd, lub lewą taśme, ewentualnie CD-rom ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Instalacja systemu na dysku ATA nie daje zmiany. Nic nie kręcone. Może to wina grafiki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corgar Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Wyłączyłeś AHCI ( czy jakoś tak ) w biosie?? Ja na nowym kompie miałem taki sam problem, i wyłączenie tego pomogło. Corgar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Wyłączyłeś AHCI ( czy jakoś tak ) w biosie?? Ja na nowym kompie miałem taki sam problem, i wyłączenie tego pomogło. Corgar bo jak sie wlacza to trzeba zapodac sterowniki sata do chipsetu - F6 - na dzien dobry przy instalacji i wgrac z dyskietki lub wylaczyc a po instalacji dograc stery ahci sata w windzie - i restart i w biosie wlaczyc ahci (nie wiem czy zadziala ale powinno) jesli nie zadziala to wylaczyc ahci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...