spartakus Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Jak w temacie, dziękuję za odpowiedź. Edytowane 24 Lutego 2008 przez spartakus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mansonfan Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Jak widac po mnie - obsłuzy =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 tak, to jest zaleta x64 że obsługuje poprawnie 4gb ramu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartakus Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Świetnie, w takim razie dzisiaj kupuję :D Jeszcze mi tylko powiedzcie, bo chcę się upewnić - jeśli kręciłem te 2 GB które mam teraz i dołożę nowe niekręcone 2GB to wszystko będzie poprawnie działać? Edytowane 3 Marca 2008 przez spartakus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zależy czy te same kostki, jak tak to prawdopodobnie pójdą oby dwie w góre. Jeżeli różnych firm, może być ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartakus Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zależy czy te same kostki, jak tak to prawdopodobnie pójdą oby dwie w góre. Jeżeli różnych firm, może być ciężko. Ta sama firma, ten sam model (Geil 800). Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Zależy ile kręcone, jak np pierwsza parka tam powiedzmy 850mhz Cl5 to druga powinna bez problemu tyle zrobić ;] Ale jeśli kręciłeś je (przykładowo) na np 1000mhz CL5 to druga parka może skończyć się przy powiedzmy 960mhz i wtedy musisz jechać z V mem do góry :wink: Edytowane 3 Marca 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartakus Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Ok już mam pamięci, zamontowane, wszystko działa (choć trzeba było resetować ust. biosu i od nowa iść w górę z oc ;)) Ale jednak coś mi nie pasuje: Na pierwszym screenie Vista pokazuje, że mam 4GB, a w menedżerze zadań (screen 2) tylko 3.... Poza tym wykorzystanie pamięci (prawy dolny róg) 40% ?? Niewiele więcej miałem przy 2GB RAMu. Czy aby na pewno Vista korzysta z tych 4? Dzięki Edytowane 4 Marca 2008 przez spartakus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartakus Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Z kolei instalator Stalkera pokazuje coś takiego: bardzo proszę o odp Edytowane 6 Marca 2008 przez spartakus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...