Skocz do zawartości
misiany

Logitech Cordless Wave

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym sobie sprawić bezprzewodowy zestaw mysz+klawa. Zainteresowałem się Logitech Cordless Wave ale trochę niepokoi mnie wysokość klawiszy. Czy ktoś z osób posiadających tą klawiaturę mógłby się wypowiedzieć jak z wygodą pisania? Obecnie mam jakiegoś A4TECH-a z płaskimi klawiszami. Kolejną sprawą jest brak kabla. Nigdy nie miałem żadnego bezprzewodowego urządzenia wskazującego, ale sporo czytałem o tym, że nie nadają sie do gier. Czy w/w zestaw nada sie do zagrania czasem w jakąś grę? A może polecicie jakiś inny/lepszy do 300zł?

Dziękuję i Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmiar klawiszy jest całkowicie normalny(powierzchnia, wysokość taka jak w normalnych klawiaturach, nie płaskich) Pisze się bardzo wygodnie,po paru dniach dłonie intuicyjnie się układają na klawiaturze, pisze się naprawdę wygodnie. Wypowiadam się o klawiaturze, bo posiadam samą kablową klawiaturę.Posiadam też bezprzewodowego logitecha mx900 i faktycznie średnio nadaje się do grania,ale dużo nie gram więc się nie wypowiem, zresztą myszka do typowych nie należy, więc generalizować nie będę;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość zbyszek.macos

Logitech Cordless Wave? Dłonie naprawdę same układają się do pisania. Trudno się "omsknąć" paluszkom. Ręce nie męczą się przy długim pisaniu. Baterie trzymają. S :smile2: uper.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi