misiany Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam. Chciałbym sobie sprawić bezprzewodowy zestaw mysz+klawa. Zainteresowałem się Logitech Cordless Wave ale trochę niepokoi mnie wysokość klawiszy. Czy ktoś z osób posiadających tą klawiaturę mógłby się wypowiedzieć jak z wygodą pisania? Obecnie mam jakiegoś A4TECH-a z płaskimi klawiszami. Kolejną sprawą jest brak kabla. Nigdy nie miałem żadnego bezprzewodowego urządzenia wskazującego, ale sporo czytałem o tym, że nie nadają sie do gier. Czy w/w zestaw nada sie do zagrania czasem w jakąś grę? A może polecicie jakiś inny/lepszy do 300zł? Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macru Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Rozmiar klawiszy jest całkowicie normalny(powierzchnia, wysokość taka jak w normalnych klawiaturach, nie płaskich) Pisze się bardzo wygodnie,po paru dniach dłonie intuicyjnie się układają na klawiaturze, pisze się naprawdę wygodnie. Wypowiadam się o klawiaturze, bo posiadam samą kablową klawiaturę.Posiadam też bezprzewodowego logitecha mx900 i faktycznie średnio nadaje się do grania,ale dużo nie gram więc się nie wypowiem, zresztą myszka do typowych nie należy, więc generalizować nie będę;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Tylko i wylacznie warto patrzec na zestawy Logitech'a no i czasami Microsoftu. Wedlug mojego subiektywnego zdania to niskie skoki nie nadają sie do gry i o wiele dluzej trzeba sie uczyc bezwzrokowego pisania na nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbyszek.macos Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Logitech Cordless Wave? Dłonie naprawdę same układają się do pisania. Trudno się "omsknąć" paluszkom. Ręce nie męczą się przy długim pisaniu. Baterie trzymają. S :smile2: uper. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zagonek Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 misiany chodzi Ci o to? http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=LOG+920-000459 Właśnie sobie walnołem jestem zadowolony. Klawiatura b. dobra, fajnie sie pisze. Mysz jest extra. Ergonomia b. dobra. Jak na zestaw bluetooth za taką cenę warto kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...