zak Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam! Chcę kupić monitor LCD waham się pomiędzy XEROX 17" XA7-17I XShield DVI, a LG 17 L1753S-SF 5ms 2000:1 TCO03 Doradźcie mi który monitor mam ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> LG jest tańszy i ma lepszy kontrast, no ale Xerox fajnie sie prezentuje. Czekam na opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam! Chcę kupić monitor LCD waham się pomiędzy XEROX 17" XA7-17I XShield DVI, a LG 17 L1753S-SF 5ms 2000:1 TCO03 Doradźcie mi który monitor mam ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> LG jest tańszy i ma lepszy kontrast, no ale Xerox fajnie sie prezentuje. Czekam na opinie. Nie znam Xeroxa, w sumie nie widzialem zadnego z modeli tej firmy LG 17 L1753S-SF widzialem, dzialalem przez chwile, ogolnie bardzo przyzwoity monitor z nizszej polki, czeso gosci wsrod budzetowych zestawow komputerowych, do zwyklej, przecietnej pracy nadaje sie w sam raz, gry, zabawa rozrywka multimedialna, word, przegladarka... natomiast jesli chodzi o zabawe fotografia to juz polecam moniory Eizo na PVA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Zamówiłem sobie tego LG zobacze co będzie wart ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...