abramakabra Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 W ciągu godziny dostalem 3 maie od nieznanych mi osób. Przypomina mi się powiedzenie jak trwoga to do Boga :-) To zaczyna przechodzic ludzkie pojecie. Wierzcie lub nie, ale Bush prawdopodobnie nieswiadomie realizuje tylko Bozy plan, polegajacy na skoncentrowaniu na bliskim wschodzie licznych wojsk i rozpoczecie konfliktu ktory zmieni sytuacje w calym tym regionie. Wszystko tak naprawde obraca sie wokol IZRAELA i to on bedzie tu odgrywal glowną rolę. Wszystkie panstwa oscienne z Irakiem na czele chcą jego zniszczenia, ale Bog obiecal ze bedzie go chronil (co udowodnil juz nieraz, chociazby kiedy Syria i Egipt zaatakowaly Izrael niedlugo po jego powstaniu, ale musialy uciekac w poplochu). Obecne wydarzenia przygotowują drogę do nadejscia Antychrysta i kiedy sie juz pojawi, doprowadzi do podpisania miedzynarodowego przymierza na okres 7 lat. Bedzie ono stwarzalo pozory bezpieczenstwa, ale w polowie tego okresu Antychryst pokaze swoją twarz i rozpocznie holokaust wiekszy niz za Hitlera. Do wszystkich którzy piszą bzdury o Wielkim Nostradamusie Po pierwsze to powinniście przeczytać ostatnie słowa z proroctwa Nostradamusa. Przestrzegał on aby za interpretowanie jego tekstów nie zabierali się ludzie prości i głupi, bez żadnego przygotowania i odpowiednich zdolności umysłowych. Po drugie w tekstach Nostradamusa nie ma nic o III wojnie która miałaby byc końcem świata. Przeciwnie Nostradamus przewidywał ze świat będzie istniał jeszcze bardzo długo pomimo wielkich wojen i innych katastrof. Co do wojen które jeszcze nie miały miejsca to będą czekają nas jeszcze conajmniej dwie wielkie wojny. Tzw wojna 'braterska' pomiędzy Anglia i Stanami z Jedenj strony a Francją z drugiej. Wojna zakończy się ogromnymi stratami zarówno Anglii jak i Francji. Na południu Francji zostanie użyta bomba atomowa. Europa zostanie częściowo skażona. Zamęt w Europie zostanie wykorzystany przez połączone siły Chińsko Arabskie które dokonają wielkiego najazdu. To będzie tak długo zapowiadana III wojna światowa. Jednak Europa zdobędzie się na ogromny wysiłek i rozbije siły Chińsko Arabskie (największa bitwa w dziejach rozegra się pod Ulm). Przywódca Europy będzie Wielki Henryk któremu Nostardamus poswięca bardzo wiele swoich centurii. To co widzimy dzisiaj to dopiero przygrywka ale już widać głowne linie podziału które kiedyś doprowadzą do Wielkiej Wojny. > > > O POKÓJ! > > > > > > Na jedyne 60 sekund, prosze, odlóz to co teraz > > > robisz i wykorzystaj ten czas na zmówienie modlitwy o > POKÓJ, który > > > wszyscy mozemy stracic!!! > > > > > > > > > > > > To co masz uczynic to odmówic: > > > > > > OJCZE NASZ, KTÓRY JESTES W NIEBIE, > > > SWIEC SIE IMIE TWOJE, > > > PRZYJDZ KRÓLESTWO TWOJE, > > > BADZ WOLA TWOJA JAKO W > > > NIEBIE TAK I NA ZIEMI. > > > CHLEBA NASZEGO POWSZEDNIEGO DAJ NAM DZISIAJ, I > > > ODPUSC NAM NASZE WINY, JAKO I MY ODPUSZCZAMY NASZYM > WINOWAJCOM, I NIE > > > WÓDZ NAS NA POKUSZENIE ALE NAS ZBAW ODE ZLEGO. AMEN! > > > > > > Potem wyslij ten e-mail do 10-ciu twoich przyjaciól. > > > > > > Pomysl, w niedlugim czasie 10 osób pomodli > > > sie o pokój a potem > > > sto, a > > > potem tysiac... itd. Modlitwa to potezna "bron" w > > > naszych rekach, > > > i > > > mysl, > > > której Pan Bóg od nas potrzebuje... > > > > > > Nie wstydz sie wyslac tego do twoich > > > przyjaciól... na pewno beda ci wdzieczni... tak jak > Jezus, który > > > powiedzial : ..."kto sie nie zawstydzi mnie przed ludzmi, > tego i ja nie > > > zawstydze sie przed moim Ojcem w niebie" > > > > > > Ty pomozesz innym pomodlic sie o POKÓJ a > > > modlitwa pomoze nam abysmy nie stracili POKOJU!!! > > Co o tym myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ROTFL i LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Na swiecie jest mnostwo pojebow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 buahahahhahaah LOL :) :) co za porycieeeeeee :PPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 nie no ale pojeby !! buahahahahahahaahahahhaha !! a ten paciez to mnie rozwalil ahahahaah ROTFL !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 a ja w to wierze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Ghyyyyyy... Czerstwe ludziska muszą takie rzeczy wymyślać. Jesteśmy atakowani, karmieni wojenną informacją w radiu, prasi, tv i na portalach. I do tego jeszcze maile, bleeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 A ja wierzę w tą modlitwe. Gość który to rozpoczął miał świetny pomysł, mam nadzieje, że ta intencja wyszła z serca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 A z tą wojna to nie ma aż tak źle. ;-) Ja nie interesóje się specjalnie, więc nie zauważyłem żadnych narzucających się informacji. Może to przez to, że nie oglądam telewizji (zgadnijcie co robie :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 spoko ;) co do tego Nostradamusa to on chyba z deczka jest przeterminowany nawet nie zdeczka tylko o jakieś 200lat... heheh wielka bitwa pod Ulm ciekawe jak on sobie to wyobrazał 10 000 Samuraji z mieczami i 10 000 Europejczyków na koniach itp... ludzie jakie wielkie bitwy! teraz zrzucisz bobe chemiczną i nie ma zadnych walk... pichota jest tylko "zapobiegawczo" przeciez ta wielka bitwa po Ulm w dzisjieszych czasach nie ma szans sie odbyc bez przesady... loooooool dla Noska :) ale nie jego wina co mogl wiedziec o dzisiejszym swiecie hehe ale w koncu jasnowidz czy cos. Wielki Henryk ciekawe Heniu trymajm sie i tam pamietaj zawsze na początku wsyawiaj łuczników a na końcu Husarie!!! niech twoi rycerze walcza dzielnie looooooool! Tyle mniej wiecej wiecie o co mi chodzi :P Co do konfliktu to ja bym już dawno zrównał Irak z ziemią Francja i Rosja są ślepi Saddam to Judasz teraz sie za nim wstawisz a za tydzien dostaniesz noz w plecy. Tacy są arabowie i ludzie bliskiego wschodu. Niestety nie ma sily na dwulicowych. Będą mieli francuzi jak im Aifel Tower rozwalą lub Kreml wysadzą zreszta Rosjanie juz mieli jazde w teatrze ale widać Rusek glupi to na bledach sie nie uczy... nigdy nie lubilem Rusków jak poznalem dokladnie czyny Komunizmu i Stalina. PKU Patrz Komu Ufasz! Saddam sobie w kulki gra zreszta widzcie obietnice obietnice a pozniej kupa. To samo z tymi inspektorami ktorzy zgineli w wypadku samochowym loooooool. Nie ma wytlumaczenia dla zjawiska pod tyltulem dwa sumienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 A z tą wojna to nie ma aż tak źle. ;-) Ja nie interesóje się specjalnie, więc nie zauważyłem żadnych narzucających się informacji. Może to przez to, że nie oglądam telewizji (zgadnijcie co robie :twisted: ) Dokladnie, ja tam się zbytnio nieprzejmuję, ale jak z każdej strony się slyszy, że to 3 wojna światowa, koniec świata, nowe wirusy to pier dolca można dostać :evil: BTW zxc: Nie wyśmiejcie mnie ale powiem, że z tego co wiem wiele przepowiedni nostradamusa się spelnilo np. WTC ( w niedowiary powiedzieli że Nos powiedzial że upadną dwaj bracia a potem bedzie wojna) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 nie no ale pojeby !! buahahahahahahaahahahhaha !! a ten paciez to mnie rozwalil ahahahaah ROTFL !!!! Propaganda z radia Maryja... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 spoko ;) co do tego Nostradamusa to on chyba z deczka jest przeterminowany nawet nie zdeczka tylko o jakieś 200lat... heheh wielka bitwa pod Ulm ciekawe jak on sobie to wyobrazał 10 000 Samuraji z mieczami i 10 000 Europejczyków na koniach itp... ludzie jakie wielkie bitwy! teraz zrzucisz bobe chemiczną i nie ma zadnych walk... pichota jest tylko "zapobiegawczo" przeciez ta wielka bitwa po Ulm w dzisjieszych czasach nie ma szans sie odbyc bez przesady... loooooool dla Noska :) ale nie jego wina co mogl wiedziec o dzisiejszym swiecie hehe ale w koncu jasnowidz czy cos. Wielki Henryk ciekawe Heniu trymajm sie i tam pamietaj zawsze na początku wsyawiaj łuczników a na końcu Husarie!!! niech twoi rycerze walcza dzielnie looooooool! Tyle mniej wiecej wiecie o co mi chodzi :P Co do konfliktu to ja bym już dawno zrównał Irak z ziemią Francja i Rosja są ślepi Saddam to Judasz teraz sie za nim wstawisz a za tydzien dostaniesz noz w plecy. Tacy są arabowie i ludzie bliskiego wschodu. Niestety nie ma sily na dwulicowych. Będą mieli francuzi jak im Aifel Tower rozwalą lub Kreml wysadzą zreszta Rosjanie juz mieli jazde w teatrze ale widać Rusek glupi to na bledach sie nie uczy... nigdy nie lubilem Rusków jak poznalem dokladnie czyny Komunizmu i Stalina. PKU Patrz Komu Ufasz! Saddam sobie w kulki gra zreszta widzcie obietnice obietnice a pozniej kupa. To samo z tymi inspektorami ktorzy zgineli w wypadku samochowym loooooool. Nie ma wytlumaczenia dla zjawiska pod tyltulem dwa sumienia... Patrz sie jak w Warszawie Palac Kultury i Sztuki w powietrze terorysci wysadza bo przeciez Polska otwarcie popiera USA tyle tylko ze nam brak FBI, CIA i F16 aby nas przed terorystami bronic!! Tyle tylko powiem ze w Polsce to rzadza "BARANY". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Ehm, no to miło było was znać... No ale bez przesady aż tak źle to chyba nie będzie. A co do Polski popierającej Stany, to jest to rzecz naturalna. Niby powinniśmy być za Europą (większością), ale jak może pamiętacie z historii, to od państ europejskich dostaliśmy tylko w dupę kilka razy i nic poza tym - taka jest prawda, nie mamy co liczyc na naszych sąsiadów (jak jest pokój to ok, ale na wojnie każdy sobie). Z drugiej strony intencje Stanów wydaja sie nie do końca jasne i to dążenie do wojny nie jest spowodowane tylko zapewnieniem pokoju (na przyszłość). BTW. Jeżeli Irak ma broń chcemiczną i atomówki, a Stany właśnie z tego powodu chcą zaatakować, to nie jestem pewien, czy to rzeczywiście dobry pomysł - jeśli by nie miał atomówek to spoko, ale w przeciwnym razie wystarczy jedna na USA (z chemiczną jest już troszkę lepiej) - a nie jestem pewien, czy Saddam będzie się przejmował skutkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Zxc: Ruskie nie sa glupie - myslisz ze czemu sie tak przeciwstawiaja? chca po prostu po 1 znow poczuc sie mocarstwem i ze swoja kulejaca gospodarka znow cos znaczyc w swiecie a po 2 chca na tej wojnie zarobic i to ile sie tylko da. kiedy USA zagwarantuje im zyski, wowczas zobaczysz jak Ruskie od razu zmienia zdanie (pogogluj troche - na pewno troche info uzyskasz). wogole to ten ich caly sprzeciw to jest smiechu warty - czemu? wystarczy zobaczyc jak oni sami prowadza wojne i wyniszczaja narod... Varrol: to ze nas Europa w d.u.p.c.i.e bez wazeliny walila to oczywiste... ale USA tez nie jest takie cacy. historykiem nie jestem - ale po II WS jak myslisz czemu owczesny prezydent USA wstrzymywal oficjalnie juz zatwierdzone plany podzialu Niemiec i ustalenia granic? ano liczyl na poparcie (glosy) polonii ktora mieszkala w USA. potem mogl swobodnie oglosic swoje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 dziura co do pierwszego sie zgodze ze ruskie żabojady i szkpy sie buntuja bo nie maja wtym wlasnego interesu to logiczne o ruskich iczeczenach tez dobrze powiedziales alle ten kit o tych glosach poloni po WW2 to se zdeczka z paluszka wyssales poucz sie troche historii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 dziura co do pierwszego sie zgodze ze ruskie żabojady i szkpy sie buntuja bo nie maja wtym wlasnego interesu to logiczne o ruskich iczeczenach tez dobrze powiedziales alle ten kit o tych glosach poloni po WW2 to se zdeczka z paluszka wyssales poucz sie troche historii I tu sie mylisz. Kto po USA jest/byl najwiekszym zasysaczem ropki oz cyca husajna ? wlasnie ruscy i zabojady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 dziura co do pierwszego sie zgodze ze ruskie żabojady i szkpy sie buntuja bo nie maja wtym wlasnego interesu to logiczne o ruskich iczeczenach tez dobrze powiedziales alle ten kit o tych glosach poloni po WW2 to se zdeczka z paluszka wyssales poucz sie troche historii ruskie jak najbardziej maja interes w tej wojnie, zreszta kazdy ma w tym interes i chce zarobic. wystarczy wejsc na allegro - wpisz mp4. wywali ci maski przeciwgazowe za 12pln. nowa taka maska kosztuje 99zl - wiec czemu u tego faceta tylko 12pln? ano pewnie dlatego ze jednostka wojskowa pozbywala sie nadmiaru masek i sprzedawala je po 1pln (wiem o 1 ktora pozbyla sie 500 sztuk po 1zl). na strachu innych ktos zarobi... oczywiscie jest to smieszny zarobek (zeby nie bylo niejasnosci - smieszny nie dlatego ze malo zarobil na tym, a smieszny w porownaniu do tego ile zarobia ci co siedza na najwyzszych stolkach). wiesz ile usa kosztuje dzienne utrzymanie zolnierzy w okolicach iraku? pare ladnych zer (chcialbym miec 1/1000 tego na rachunku) 8) co do wojenki pare lat temu - hmm ja historykiem nie jestem, wolalem matme, fize itp obecnie FiB... no ale jesli ktos sie uczy wosu i historii do matury, chodzi na korki i naprawde duuuuzo materialu przerobil i opowiada mi wlasnie takie ciekawostki zaslyszane od ludzi ktorzy maja troche lepsze historyczne wyksztalcenie niz przecietny smiertelnik, to raczej wierze i wcale mnie takie fakty nie dziwia - czemu? a czemu nie? wszyscy nas w tyleczek jada i jechali to czemu nie takie wspaniale usa? eot z mojej strony, nie wazne kto ma racje, ide kupic maske pgaz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 spoko ;) co do tego Nostradamusa to on chyba z deczka jest przeterminowany nawet nie zdeczka tylko o jakieś 200lat... heheh wielka bitwa pod Ulm ciekawe jak on sobie to wyobrazał 10 000 Samuraji z mieczami i 10 000 Europejczyków na koniach itp... ludzie jakie wielkie bitwy! teraz zrzucisz bobe chemiczną i nie ma zadnych walk... pichota jest tylko "zapobiegawczo" przeciez ta wielka bitwa po Ulm w dzisjieszych czasach nie ma szans sie odbyc bez przesady... loooooool dla Noska :) ale nie jego wina co mogl wiedziec o dzisiejszym swiecie hehe ale w koncu jasnowidz czy cos. Wielki Henryk ciekawe Heniu trymajm sie i tam pamietaj zawsze na początku wsyawiaj łuczników a na końcu Husarie!!! niech twoi rycerze walcza dzielnie looooooool! Tyle mniej wiecej wiecie o co mi chodzi :P Co do konfliktu to ja bym już dawno zrównał Irak z ziemią Francja i Rosja są ślepi Saddam to Judasz teraz sie za nim wstawisz a za tydzien dostaniesz noz w plecy. Tacy są arabowie i ludzie bliskiego wschodu. Niestety nie ma sily na dwulicowych. Będą mieli francuzi jak im Aifel Tower rozwalą lub Kreml wysadzą zreszta Rosjanie juz mieli jazde w teatrze ale widać Rusek glupi to na bledach sie nie uczy... nigdy nie lubilem Rusków jak poznalem dokladnie czyny Komunizmu i Stalina. PKU Patrz Komu Ufasz! Saddam sobie w kulki gra zreszta widzcie obietnice obietnice a pozniej kupa. To samo z tymi inspektorami ktorzy zgineli w wypadku samochowym loooooool. Nie ma wytlumaczenia dla zjawiska pod tyltulem dwa sumienia... Jesteś w mylnym błędzie synku (jak mawiał pewien kapral :P ) wiele o swiecie to niewiesz a wypowiadasz się. O współczesnym polu walki też nie więc wyświadcz nam przysługę i milcz. Patrz sie jak w Warszawie Palac Kultury i Sztuki w powietrze terorysci wysadza bo przeciez Polska otwarcie popiera USA tyle tylko ze nam brak FBI, CIA i F16 aby nas przed terorystami bronic!! Tyle tylko powiem ze w Polsce to rzadza "BARANY".Przed terroryzmem nie obroni nas (ani amerykanów) CIA, FBI a tymbardziej F16. Zgadzam się natomiast że nasz rząd i prezydent to banda osłów, kunktatorów, lizusów i sprzedawczyków - hańba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 dziura co do pierwszego sie zgodze ze ruskie żabojady i szkpy sie buntuja bo nie maja wtym wlasnego interesu to logiczne o ruskich iczeczenach tez dobrze powiedziales alle ten kit o tych glosach poloni po WW2 to se zdeczka z paluszka wyssales poucz sie troche historii I tu sie mylisz. Kto po USA jest/byl najwiekszym zasysaczem ropki oz cyca husajna ? wlasnie ruscy i zabojady no i dla tego qrde mowie ze nie beda mieli wtym interesu jak im stany podpier.dola szyby a historia to ja sie zdzeczka interesuje (maturka na 4/4 tak na marginesie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Przed terroryzmem nie obroni nas (ani amerykanów) CIA, FBI a tymbardziej F16. Zgadzam się natomiast że nasz rząd i prezydent to banda osłów, kunktatorów, lizusów i sprzedawczyków - hańba. I co mamy się postawić po stronie francji - tak jak oni na początku II Wojny???? - nieee nigdy nie zaufam żabojadowi że mnie obroni!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Przed terroryzmem nie obroni nas (ani amerykanów) CIA, FBI a tymbardziej F16. Zgadzam się natomiast że nasz rząd i prezydent to banda osłów, kunktatorów, lizusów i sprzedawczyków - hańba. I co mamy się postawić po stronie francji - tak jak oni na początku II Wojny???? - nieee nigdy nie zaufam żabojadowi że mnie obroni!!!! i to jest fakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Przed terroryzmem nie obroni nas (ani amerykanów) CIA, FBI a tymbardziej F16. Zgadzam się natomiast że nasz rząd i prezydent to banda osłów, kunktatorów, lizusów i sprzedawczyków - hańba. I co mamy się postawić po stronie francji - tak jak oni na początku II Wojny???? - nieee nigdy nie zaufam żabojadowi że mnie obroni!!!! i to jest fakt Niezaprzeczalne, chyba ze "spuscimy" sie na Rosje ? :lol: Maja wprawe w pomaganiu nam :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 [Przed terroryzmem nie obroni nas (ani amerykanów) CIA, FBI a tymbardziej F16. Zgadzam się natomiast że nasz rząd i prezydent to banda osłów, kunktatorów, lizusów i sprzedawczyków - hańba. I karierowiczów z Kwasem na czele. Głąby bawią się w wielką politykę, która przeciętnego Polaka g**** obchodzi zamiast zająć się sprawami wewnętrznymi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Przed terroryzmem nie obroni nas (ani amerykanów) CIA, FBI a tymbardziej F16. Zgadzam się natomiast że nasz rząd i prezydent to banda osłów, kunktatorów, lizusów i sprzedawczyków - hańba. I co mamy się postawić po stronie francji - tak jak oni na początku II Wojny???? - nieee nigdy nie zaufam żabojadowi że mnie obroni!!!! Jankesi też nas nie obronią, nie bądzcie naiwni. Jak lubicie odwoływać się do histori to przypomnijcie sobie komu zawdzieczamy 50 lat "pod egidą mateczki rosji", dla ułatwienia dodam że chodzi o Teheran, Jałtę i Poczdam. Pozatym ubiegamy się o człąkowstwo w Uni Europejskiej a nie aby zostać kolejnym stanem USA :evil: , a nasza polityka jest niestety zbyt pro-amerykańska. A w dodatku nasz kraj jest zbyt biedny by bawić się w wojne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 to jest po prostu dziwne....(pierwszy post) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Husajn dostal juz tyle szans - przypominam mogli z im skonczyc podczas pustynnej burzy, posunol sie do ludobojstwa, ale to mu uszlo na sucho, potem sie msil, wieszal publicznie ludzi oficjalnie od jego atakow bronia chmiczna zginelo ponad 5000 ludzi - nie zołnierzy tylko cywili !! normalnie mlode matki z dzieciakami, całyczas łamał rezolucje Onz, <span style="color:red;">[ciach!]</span>ał wsyztkich naokrągło, inspektorow tez, mowili ze niemają scudów, a co, jako pierwsze zostału urzyte przeciw armi usa, tosamo sie tyczy broni chemicznej. Krąza pogloski, ze niedlugo mogl zdobyc uran do atomowek, zreszta francja kiedys podaraowała im reaktor jądrowy w ktorym mozna go uzyskac. Ludzie niby sa zanim, ale sie go boją, jak ktoś z cywili moze powiedziec na saddama zle słowo, jak ten skurviel pozabijał cześć swojej rodziny zeby miec silna władze, to jest psychol, tyle złego wyrzadził i nikt mu nic niezrobił, francuzi to serojady cipy, boją sie jakbymsi espotkał z tym całym szirakiem to bym mu zajebał w ryja i powiedzial pare słow, jestem za takiem, niech roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>ią palace sadama cały ten nacjonalistyczny rzad, a jego samego niech powiesza za jaja. Sorka za uniesienie, ale strasznie wkurzają mnie głosy ludzi typu "wojna to zło, ucierpia niewinnio ludzie" i inne takei farmazony, jak sadam taki wielki przywodca to czemu cele militarne umieszcz koło budynkow mieszkalnych, tylko tchurze tak robia, niech mu teraz irakijczycy podziąkują za własne rany i smierc. Bo najlepiej chyba jest czekac az cos sie stanie, np binladen kupil by troche gazu vx od saddama, rozpylił gdzieś w centrum zatłoczonego miasta, i co by wtedy mowili ze jednak trzba było z nim skonczyc ????, zawsze tak jest, ze najierw czekają czekają az cos sie stanei i wtedy dopiero przeprowadzają jakąś akcje, nikt niema jaj zeby wyjsc z inicjatywą i przeciwdzialac etmu psycholowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Ja też jestem za wojną niech go ropierd*** ale boje się tego że za Irakiem staną skośnookie i niektóre państwa i zacznie sie 3 wojna światowa (oby nie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...