JOJO Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 moze mi ktos podac parametry tego wentylatora jaki znajduje sie na chlodnicy w zestawie do wc firmy discotech - w szczegolnosci hodzi mi o poziom halasu i ew czy jest to szum o wysokich tonach czy niskich (jaki jest rpm dla tego wentylka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 heh akurat ja mam i musze ci powiedziec ze nie jest zla ten wiatrak to jest zwykla 12' taka jaka mozna kupic praktycznie wszedzie :? aha i wydaje raczej niskie tony 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOJO Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 a co z papka? miesci sie do midi ? glosna jest? no bo jak tak to moze lepiej pompe od co. sobie zamontowac ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...