M79 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Ktora klawiature na radio byscie polecali (nie na podczerwien), bo chce postawic kompa w innym pokoju i uzywac klawiatury ktora sie przebije przez drzwi. Czy ktos ma taka bezprzewdowke i moglby napisac ile wynosi realnu zasieg i czy daje rade przez drzwi? No i takie troche lamerskie pytanie ;) : jakbym pociagnal kabel do rozgaleznika usb w monitorze (sony g220), to moglbym do niego podlaczyc myche? narazie nie mam mychy na usb i nie moge tego sprawdzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 rozgałęźnik na monutorze będzie dobry, co do tego zasięgu to ja na swojej mx 700 mam zasięg z 5 m i to nie przez ściane, niewiem czy ci sie uda, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 szczerze odradzam qpno klawiatury bezprzewodowej (zalezy ile siedzisz przed kompem :) ) ja siedze bardz oduzo i po 1,5 tygodnia wyczerpywaly mi sie baterie ktore kosztowaly 10 zetek ! jedna 2,5 zl !!! prawie zbankrutowalem :) i na szczescie ktoregos dnia zalalem ja herbata i juz siedze na kabelku :D nie wiem jak jest z radiowymi ale moja byla na podczerwien i byla SUX :) chociaz przyznam ze wygodna :) a zasieg miala 6m ale nie przez sciane albo drzwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Moja klawa radiowa 3xAA ma duzy zasieg ... dzialala przez sciane w drugim pokoju. A co do bateryjek to rzeczywiscie - klawa dzala spox jakeis 3 miechy a mycha bo w zestawie jest mycha optyczna bez kabla bardzo szybko wyczerpala pierwsze bateryjki alkaliczne(AAA) ale na akku ni-mh 550 mAh juz chyba z 1,5 miecha dziala ... Wiec jak planujesz kupno klawy/mychy bez kabelka to najlepiej zaopatrzyc sie w akku jakiejs rozsadnej pojemnosci i nie bedzie problemu z bateryjkami .. (a klawa+mycha to najprostszy long tech ;DDDD za 170pln czy jakos tak ) a dodam jeszcze ze bateryjki AAAx2 byly w zestawie nadajnik robi tez za ladowarke AAA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 mam zestaw A4Tech RFSKB-5 Ergo - czy jakos tak... Zasieg ok. 7-8m, moze dalej... klawiatura moze wiecej, ale mysz nie wyrabia. Dziala prze 40cm betonowa sciane. Nadajnik ma bardzo dlugi kabel (chyba z 1,5m). Klawa zasilana jest dwoma AA, a mysz dwoma AAA. Baterie w klawie maja juz 4 miechy, w myszce trzeba zmieniac raz w miesiacu :(. Generalnie im dalej od nadajnika tym baterie szybciej zzera. Rozgladnij sie za zestawem z mysza optyczna z mozliwoscia ladowania przez USB - bajer. Oszczednosc na bateriach niesamowita (w komplecie daja akumualtorki AAA). Tez A4Techa. W sumie klawaitura jest wykonana super, idealnie dzialaja klawisze, no zero problemow... za to mysz... no mysz moglaby byc lepsza (troche za twarde przyciski jak dla mnie). No i ceny. Ja za swoj zestaw dalem 150zl. Model z mysza optyczna kosztuje ok. 200zl - wiec nie wiele, jak na sprzet tej klasy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 A4 Tech rządzi. Jest najlepsza, ma największy zasięg i kolorki wporzo. Nic dodac nic ujac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 A4 Tech rządzi. Jest najlepsza, ma największy zasięg i kolorki wporzo. Nic dodac nic ujac A Logitech ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Logitech rządzi(napewno) w high-end, a a4tech rządzi(chyba) w low-end Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ja mam klawiaturke Logitecha z serii Cordless itouch keyboard i bezproblemu przechodzi z mojego jednego do drugiego pokoju przez sciane (około 5m), zreszta mysz mouseman cordelss optical tez bez problemu przechodzi a filmiki ogladam sobie na 29 calowym tv :) DIVIX rulezz :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Logitech rządzi(napewno) w high-end, a a4tech rządzi(chyba) w low-end Co do A4Tech mam mieszane uczucia Miałem 3 mychy tej firmy ... Wrażenia takie sobie Ostatnia Presto 121 nie chce działać z nową płytą główną (niezależnie od sterów chodziła tylko w pionie) ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ja miałem daaaaaaaaaaaaaaawno temu myszke a4tech, ale od kilku lat tylko i wyłącznie logitech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Sprawa jest taka, ze czym dalej od odbiornika tym szybciej sie batrie wyczerpia. A propos myszki opytcznej-bezprzewodowej, nie urzywajcie jej na ciemnym podlozu bo tez sie szyko rozladuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Nie radzę ......poczytaj muj ostatni topic :( PS- wydałem w sumie ponad 300 zł na myszkę, klawiaturę, ładowarkę i akumulatory- teraz to jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>o warte - musz kupić klawiaturę i mysz na kablu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 kabel RLz a co do radiowych to mam kumpla z nonamem jakimś i ma zasięg ok 9m i oczywiście przez ścianę.......AŻ DWA POKOJE...sam grałem (na ślepo) w MM2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 kabel RLz a co do radiowych to mam kumpla z nonamem jakimś i ma zasięg ok 9m i oczywiście przez ścianę.......AŻ DWA POKOJE...sam grałem (na ślepo) w MM2 :) to extra, podaj więcej szczegółów bo ciekaw jestem strasznie co to za noname ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Logitech , logitech i może być też logitech :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...