blade20 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Proszę o nie kasowanie tego tematu bo znalazłem wiele postów na ten temat ale nigdy nie to co mnie dokładnie ineresuje. Otóż próbowałem zmienić system z visty na xp. I tak. Włożyłem moją płytę z xp do laptopa(Acer5613zwlmi) no i oczywiście wcisnąłem dowolny klawisz i tak jak powinno być instalator zaczął wypakowywać sterowniki. I nagle wyskakuje że aby nie uszkodzić systemu akcja została przerwana. Ja się spodziewałem braku sterów sata a nie czegoś takiego. W dodatku jak instalowałem z tej samej płytki xp na moim drugim tym razem zwykłym pc to wszytsko śmigało. I tak się zastanwaiam czy vista może mi jakoś blokować tego instalatora xp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie moze. Uzyj innej płyty z XP, najlepiej wersje z SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade20 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Aha...ok....dzięki....proszę jeszcze o jakies wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...