scoty Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Jakiś czas temu dostałem coś takiego: http://www.mobilefun.co.uk/product/12612.htm Po formacie dysku chciałem zainstalować stery i zorientowałem się że nie posiadam płytki. Przeszukałem dziesiątki stron i sterów do pobrania nie znalazłem, proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) na stronie którą podałeś znalazłem tego linka pod hasłem sterowniki. http://broadcom.com/products/bluetooth_update.php Zamknąć temat, dać % Edytowane 25 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoty Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Fajnie, też to widziałem ale tego pliku nie mogę odpalić Edytowane 25 Lutego 2008 przez scoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Pewnie zadziała na systemowych sterach. Podaj nazwę wyswietlaną przez menedzer urządzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 podłączyłem urządzenie i u mnie działa. Czy aby na pewno takiego dongla dostałeś? <_< Bo stan rzeczy jest taki, że w donglu sporo droższe od sprzętu jest właśnie oprogramowanie Widcomm. Producenci udostępniają właśnie to oprogramowanie na stronach do wolnego ściągnięcia, ale plik z kluczem licencyjnym umożliwia działanie tylko z ich sprzętem. Więc, co z tego, że wysłałbym tobie moje sterowniki, jak i tak byś tego znowu nie uruchomił. Ustal producenta swojego sprzętu i sprawdź, czy dostarcza Widcomm, BlueSoleil, czy jeszcze cokolwiek innego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...