Lis2 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam. Sam z siebie pojawil mi sie dziwny problem w laptopie. Otoz wiele klawiszy pozamienialo sie miejscami. np strzalke w lewo mam pod literka u, jak naciskam 1 to wlaczaja mi sie moje dokumenty, a pod kropka mam przycisk delete. Jezeli przytrzymam np literke "z" i naciskam inne klawisze, to dzialaja poprawnie. Martwi mnie fakt, ze taka sytuacja jest zarowno w windowsie jak i linuxie. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 A nie masz przypadkiem numlocka wlaczonego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis2 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Dzieki za szybka odpowiedz. Niestety to nie to, wiem, ze num lock wlacza w lapie klawiature alfa numeryczna, ale mi wszystkie klawisze sie poprzestawialy. boje sie, ze mam jakies drobne zwarcie czy cos w klawiaturze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...