dns Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 jak pewnie wiekszosc z was natknalem sie na ten http://www.sirius.pl/news.php?id=1396&PHPS...8aa5cd745cf34ef artukul... jestem ciekawy waszych opinii i komu to dziala????? i jakie wrazenia oczywiscie....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>o ci to da! No, chyba, że używasz 3d studio, Autocada, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Zresztą do GF2 tesh był taki mod i w grach nic nie dawał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 nie dawał pod względem szybkości ale udostępniał jakieś zaawansowane pierdółki typu wygładzanie linii itp. no i jakość kolorów była nieporównywalnie lepsza. o zwiększonej szybkoci zapomnijcie !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Zrobiłem tego moda, ale w D3D nic on nie daje. Ma to zastosowanie jedynie w aplikacja typu CAD, dlatego wróciłem do poprzedniego konfigu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...