mati2k Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Nie widziałem takiego tematu jak było coś o nim to sorki ;] Zastanawiam się ile da się nim wyciągnąć dodatkowych mhz Na def volt chodził stabilnie na 3 giga pare miechów ale znudziło mi sie to i dziś postanowiłem trochę się zabawić ... Na razie mam 12x266 ale vol musiałem dać 1.425 standard według płyty to 1.325 wiec trochę dużo jak na takie małe oc czy nie ? Bo niby więcej niż 1,5 nie można jechać acha przy 1.38 miałem reset kompa przy teście w smarku06 Teraz chodzi w miare przeszedł super pi 16M i właśnie 3dmarka... Chciał bym mieć te 3,4 da się ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 moze ramy Ci sypia? nikt Ci nie powie czy DA sie, moze da moze nie, kazdy proc kreci sie inaczej, poczytaj troche na temat oc to sam sie dowiesz wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) super pi to chyba nie jest wyznacznik stabilności procesora,potestuj orthosem minimum 2 godziny. Edytowane 28 Lutego 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...