Dawid_speed Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam wszystkich! Mam taki problem! Kupiłem sobie procesor P4 z Ht pod socet 478. I jest taki problem w BIOSIE wszytko ładnie można sobie włączyć i wyłączyć tę funkcję. Wcześniej miałem Celerona D! Po założeniu P4 w menadżerze zadań nie wykryło mi procka jaka dwa a powinno wykryc jako fizyczny i logiczny, powinny być dwa. Przeinstalowałem windowsa to użycie procesora, słupek jest podzielony na dwa ale w historii użycia procesora jest tylko jeden wykres a powinny być 2! wszytkie programy typu CPUz CPUID i Everest wykrywają jeden procek. Co może być powodem? Moja płyta główna obsługuje funkcję HT Moja MB to Asus P4PE-X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 (edytowane) Jaki Windows? BTW: nie ten dział Edytowane 26 Lutego 2008 przez Kean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_speed Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Windows XP z SP2. Ale sam windows nie ma żadnego musze je instalować po kolei. Moze to tylko wina windy? Bo w BIOS wszytko wykryte jak należy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zboras85 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Windows XP z SP2. Ale sam windows nie ma żadnego musze je instalować po kolei. Moze to tylko wina windy? Bo w BIOS wszytko wykryte jak należy! Może procek nie jest HT ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...