maly_ZE Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam; mam taki maly problem, gdyz zubilem plyte ze strownikami do mojego lapka jak w opisie i sciagnalem je wszystkie ze strony ftp://ftp.work.acer-euro....sa_5220/driver/ ale prawie zadnych nie daja sie zainstalowac i nic mi w lapku nie chodzi tak jak powinno.. zna ktos moze jakas inna strone ze strownikami do ext 5220?? z gory dzieki pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 mam tego lapa jak postawisz ftp wrzucę ci iso z cd,, pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_ZE Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 to podrzuc na jakis serwer to iso bede wdzieczny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 ja stawialem winde na tym lapku i zassalem stery z tego ftp i niebylo problemu z instalacja, a masz zainstalowanego frameworka .net 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_ZE Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 tak to akurat sie zainstalowalo, ale juz chipset_intel albo audio_real za zadne skarby nie chca ruszec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 a instalowales z tego Chipset_Intel965_v8.2.0.1012_Vista_XP.zip i Audio_Realtek_v5.10.0.5423_XP. a moze masz ahci wlaczone jako tryb SATA AHCI_Intel_v7.5.0.1017_Vista_XP.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_ZE Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) pijany ale jak ja mam to sparwdzic czy tak jest mowisz?? i co by mi to zmienialo.. pozdro Edytowane 27 Lutego 2008 przez maly_ZE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie instaluj progsa do zarzadzania WIFI ze strony acera tylko Broadcoma. Sa przypadki zrywania połaczenia przy progsie od Acera a po wgraniu ze strony Broadcoma dolegliwosc ustepuje,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) maly_ZE, tu masz wszystkie niezbędne stery do acera: http://kotuha.com/file/PwtqV-acer_5220.html. Działają na bank po XP. Edytowane 27 Lutego 2008 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabanos Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Co mam zrobić jeżeli podczas instalacji tego sterownika: AHCI_Intel_v7.5.0.1017_Vista_XP wyskakuje mi komunikat o treści: "Ten komputer nie spełnia minimalnych wymagań niezbędnych do zainstalowania oprogramowania". Kupiłem wersję z 512 mb, więc dedukuje, że to pewnie o to chodzi? ;] Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAD33 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 witam, ostatnio kupilem sobie laptopa(acer ext..5220)i mam problem ze znalezieniem sterownikow do dzwieku(oraz ich wgranie)(czy w grywaniu sterownikow musi byc jakas kolejnosc)?? prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabanos Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Co do kolejności to nie wiem, ale sterownik do dźwięku ściągnąłem z linka podanego przez Dj AnT i wszystko działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 polecam temat ktory zalozylem 2 tyg temu realtek hd audio na acer 5220 - wszystko opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbianos88krk Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 wie ktoś co jest powodem że pod xp sp2 (moja integra z najnowszymi poprawkami itp itd) czasami mimo że nic nie podpinam do usb ,to wydaje dźwięk z głośniczków ten taki co jest oddtwarzany np. po podpięciu pendrive ? to takie : ding ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...