Kaeres Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Zamieszczajcie tutaj numerki dentek na jakich pracujecie. Jezeli wyjda jakies nowe i je stestujecie i sie okaze, ze sa super lub kicha to powiadomcie. Ja jade na 41.09 Narazie okazuja sie najszybsze przy najlepszej jakosci obrazu dla mojej karty gf4ti4200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 mam 42.86 i juz mi wszystko jedno. powiem tylko, ze 43.00 to pomylka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Sa nowe 43.20 Wie ktos cos o nich ? Nie instaluje bo nie chce restartowac kompa poniewaz ssam z dc++ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 mam 42.86 i juz mi wszystko jedno. powiem tylko, ze 43.00 to pomylka. 43.00 pomyłka ?? i tak to jest z dętkami wybór czysto osobisty Dla mnie byly super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 som nowe dentki "NVIDIA BETA Detonator 40 v43.45 " ale nie fem jakie sa bo jeszcze nie sprawdzalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 A w najblizszym czasie (tydzien - max dwa) beda NOWE Detonatory z serii 5x.xx - wtedy zobaczymy co one dadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 41.09 sa OK wszystko co wyszlo pozniej mialo tylko zwiekszyc wynik w 3DMark03 albo poprawic wspolprace z DX9 i niestety efekt jest zenujacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 A w najblizszym czasie (tydzien - max dwa) beda NOWE Detonatory z serii 5x.xx - wtedy zobaczymy co one dadza... juz niedlugo... I FX rozjebie radki.. ZART ;) w przyszlym tygodniu maja byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 A w najblizszym czasie (tydzien - max dwa) beda NOWE Detonatory z serii 5x.xx - wtedy zobaczymy co one dadza... juz niedlugo... I FX rozjebie radki.. ZART ;) w przyszlym tygodniu maja byc :) Dzis sie pojawily oficjalne 43.45 dla wszystkich systemow. To chyba ostatnie uderzenie przed Detonatorami z serii 5x.xx Stery sa oczywiscie na stronce Nvidii :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...