Proofit Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Jak w temacie. Gdzie ja znalezc w aparacie? Jak i czym naladowac? Jak wymienic? Dodam jeszcze że bateria ta podtrzymuje pamiec aparatu. Topic na prozbe kolegi. Edytowane 27 Lutego 2008 przez Proofit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Najlepiej udać się do autoryzowanego serwisu Canona albo w miejsce, gdzie zakupił aparat :) Nieważne, czy ma gwarancje czy nie - powinni to zrobić. Generalnie, to wymiana baterii podtrzymującej wiąże się z otwarciem całej obudowy. Kolega powinien mieć w instrukcji zaznaczone gdzie takowa się znajduje. Ja bynajmniej w swojej takie coś miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Najlepiej udać się do autoryzowanego serwisu Canona albo w miejsce, gdzie zakupił aparat :) Nieważne, czy ma gwarancje czy nie - powinni to zrobić. Generalnie, to wymiana baterii podtrzymującej wiąże się z otwarciem całej obudowy. Kolega powinien mieć w instrukcji zaznaczone gdzie takowa się znajduje. Ja bynajmniej w swojej takie coś miałem.Dzieki za odpowiedz. Przekazalem to koledze i odrazu polazl do serwisu ;) Pozdrawaim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...