Samuelson Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Hej pisalem juz wczesniej odnosnie wirusa.Przeskanowalem jeszcze raz avastem i jak narazie to sie nic nie pokazuje,tylko jest najstepujacy problem.Jak chce wejsc na jakąkolwiek partycje to wyskakuje mi okienko do wybierania programu za pomoca ktorego ma ja otworzyc.Jedyna metoda uruchomienia wybranej partycji to Start->uruchom->i partycja Zreszta wszystko widac na zalaczonym, obrazku............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Ustaw pokazywanie plików systemowych, ukrytych itd. Sprawdz też czy nie masz na dysku w katalogu głównym pliku autorun.inf. Jak są to je wyrzuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuelson Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Pokaz logi z HijackThis i ComboFix.Wiecej info tutaj > http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=104 BTW. "Wszystkie logi wklejamy na stronę www.wklej.org a linki podajemy na forum lub wstawiamy w spoiler na forum." Hm troche jestem laikiem w tej kwestji i nie zabardzo wiem jak to zrobic.......;/ Edytowane 27 Lutego 2008 przez Samuelson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...