MaXior_89 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam mam wielki problem a mianowiscie... dzis dostałem płyt główna asus p5k premium...pzlozylem kompa i nic;(:( procesor quad q6600... I teraz pytanie co jest popsute...ramy sprawdzone,karta tez..płyta lub procek...oby dwoch rzeczy nie srawdzilem...jak dojsc co jest popsute??a moze dobre??mzoe aktualizowac czeba bios??pomocy:( pozdrawaim:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Nic to znaczy? Rozwiń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXior_89 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Nic to znaczy? Rozwiń.czarny ekron...wetylatory działąja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Jaki zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 podpiołes dodatkowe zasilanie EAX 12V pod CPU??? zrob claer BIOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXior_89 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Jaki zasilacz ?Tagan 430... wąłśnei komp niby chdozi(slychac wetylator,zielone swiatelko swieci na plycie)ale nic czarny ekran..stosowalem z przewjsciokwa /bez lewe wejscie w karcie i prawe...) podpiołes dodatkowe zasilanie EAX 12V pod CPU??? zrob claer BIOS podpinalem 4pinowe i 8 pinowe +24 zawsze reset biosu robiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 glosniczek od obudowy podpiales? moze jest jakis alarm ktory mozna zidentyfikowac ale go nie slyszysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 na plycie asusa jest tak ze jak np nie ma grafy sie nie zbootuje nawet do postu ;/ wyjmij wszytko podlacz na pajaka i wtedy sprawdzaj ;] wyjmij proca i włóż moze cos to da ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXior_89 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 na plycie asusa jest tak ze jak np nie ma grafy sie nie zbootuje nawet do postu ;/ wyjmij wszytko podlacz na pajaka i wtedy sprawdzaj ;] wyjmij proca i włóż moze cos to da ;] dzwiek z obudowy ma mpodlaczyc pod speaks??jakos tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Masz podłączyć głośniczek z obudowy do płyty (o ile wcześniej niezrobiłeś tego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXior_89 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Masz podłączyć głośniczek z obudowy do płyty (o ile wcześniej niezrobiłeś tego).Mam obudowe armor i zabrdzo go nie widze...a gdzie jakby co ma mto do plyty pdolaczyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 masz podlaczyc kabelek Speaker tam co masz Reset_SW Power_SW itp......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) a monitor podłączyłeś ?:P a tak na serio to ja obstawiam płytę główną, też tak miałem z moją P5NE-sli Edytowane 28 Lutego 2008 przez Miper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXior_89 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Płyta główna posaida BIOS 2xxx.Wiec jest koneiczna aktulizaja...pewien osobnik tak uwaza...dzis wieczorem sprawde i sie okaze??mam mam nadzieje ze ma racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...