Kain15 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Ostatnio wpadłem na gienialny ( jak dla mnie :P ) pomysł :) Żeby stworzyć taki temat gdzie każdy szanujący się uczestnik mógł zareklamować w tym dziale swoją stronkę, opisujać ją, przez to zwiększając jej popularność :) Może ja najpierw zaczne :P Moja strona może do najpiękniejszych nie należy (fiu ) , ale treść jest oczywiście poświęcona tematyce komputerowej. Jest tam również czat, forum księga gości, rady, ciekawostki, i itp. Serdecznie zapraszam na : http://www.hardware_news.friko.pl Acha! Strona za pierwszym razem się długo ładuje! Ale myśle że warto czekać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 www.p2pkomunikator.prv.pl Oficjalna strona poświęcona nowemu komunikatorowi. częste aktualizacje strony i często wychodzące nowe wersje programu p2pk. Dla wszystkich którzy mają dość padającego servera Gadu-Gadu...z tym że jedna osoba korzystająca z p2pk musi mieć połączenie p2p druga może mieć już nat-a.........pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 No dobra, ale możę byś napisał coś o niej, a nie dawał tylko link:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Acha i bardzo bym prosił adminów/moderatorów że jeśli są za moim pomysłem to niech przykleją ten topic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 www.ocmaster.com Stronka poswiecona Overclockingu, modyfikacjom oraz generalnie hardware. jest jeszcze w koncowej fazie budowy.. ale juz niedlugo... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 www.sg1.pl - strona poświęcona serialowi Stargate SG1, serdecznie zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 www.gamepub.org :P Choć nie zupełnie "moja", ale polecam wszystkim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Ja jeszcze umieszcze banner swojej strony Może dzięki niemu będziecie chcieli częsćiej wchodzić na moją stronkę PS. ! PLEASE ZAPISCIE SIĘ W KSIĘDZE GOŚCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 www.pcmaniak.pl - reklamowac nie trzeba... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 www.pcmaniak.pl - reklamowac nie trzeba... ;)hehe :> dokładnie bdb strona =) ja zareklamuje moja http://www.bialski-street.prv.pl strona o rolkach w BP :) tzn o sporcie extramalnym =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 www.pcmaniak.pl - reklamowac nie trzeba... ;)hehe :> dokładnie bdb strona =) ja zareklamuje moja http://www.bialski-street.prv.pl strona o rolkach w BP :) tzn o sporcie extramalnym =) twoją? czy moją? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 TO ja też sie dołączę www.overclockers.pl -----> sprzęt, OCing, mody, jakby ktoś nie wiedział :wink: :wink: :D Nie jest moja, ale współpracuję Strona prywatna UNDER CONSTRUCTION, chwilowo czasu nie mam na jej dokończenie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Zul Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Kain--> wedlug mnie pare nie dociagniec min. niedokonca dopracowane przyciski Oki teraz kolejk na moje badziewie http://stachu.zapto.org moja prywatna stronka mozna na niej znalesc glownie fotki z zulerskich wypadow, kilka plikow mp3, recenzje winek na forum, ksiege gosci oraz czata na ktorym i tak nigdy nikogo nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Stachu ok, nad buttoami jeszcze podpracuje ale chodzi mi głównie o jakość treści tam umieszczonych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imnowak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Witam, co prawda moja dopiero opisywalem, ale podaje jeszcze raz na wypadek gdyby rzeczywiscie ten topik zostal przyklejony. Szukasz nowego kompa badz czesci i mieszkasz w Niemczech to zapraszam na moja strone firmowa: www.petmar.net Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 imnowak powiedz mi co to jest bo się jeszcze z tym nie spotkałem: ALBATRON GF4 MX480 64MB TV MX480?? Czy ktoś słyszał o tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 www.mrok.boo.pl - tylko aktualizacji mi sie nie chce robic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 bartekt jakoś twoja stronka nie chce odpalić :P A w ogóle ludzie niedawajcie tylko linków, jakieś bannery, opisy proszę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 To i ja dodam swoją choć w zasadzie więcej nie ma niż jest a poziom techniczny pozostawia wiele do życzenia... BTW. Polecam filmiki :) w sekcji "gdzie już byliśmy"www.road-trip.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ehh mam na razie dwie, ale nie mam czasu aktualizaować: www.wcs.prv.pl - ta strona czeka na poważną przebudowę (ale, że flash jest troche pracochłonny, nie chce mi się) www.nwcs.prv.pl - jeszcze nie dokończona, ale większośc już jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 http://www.wwwolbrom.prv.pl Stronka której authorem jest mój kolega, dotyczy miasta w którym mieszkam, za wpisy do księgi big thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 To bedzie tak: www.extremepc.pl I bedzie tez => www.ocmaster.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 To bedzie tak: www.extremepc.pl I bedzie tez => www.********.comZara <span style="color:red;">[ciach!]</span>@ poprostu C_U_D_O_W_N_I_E, co za <span style="color:red;">[ciach!]</span> dal slowo O_C_M_A_S_T_E_R do kasowania? Co za pojeby boze jedyny :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 www.pcmaniak.pl - reklamowac nie trzeba... ;)hehe :> dokładnie bdb strona =) ja zareklamuje moja http://www.bialski-street.prv.pl strona o rolkach w BP :) tzn o sporcie extramalnym =) twoją? czy moją? :D hmmm moja :) kto zauozyl? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 To bedzie tak: www.extremepc.pl I bedzie tez => www.********.com Zara [ciach!] Nom wqrzyli się :evil: :evil: :evil: niestety, taki los. UPDATE: Jestem in Redaction :D :D :D [ www.overclockers.pl ] Banner, mógłbym zmieścić, ale jeszce nie jest do końca wybrany nom i niektórzy mogliby mieć jakies dziwne odruchy na skasowanie Go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Topic ten został stworzony do reklamowania swoich stron, a nie do kłótni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 oprocz www.pcmaniak.pl to bedzie chyba www.suchyy.tk :D a dlaczego www.extremepc.pl wyglada jak plagiat tweaka ? a moze odwrotnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 A przy okazji mała reklama: za niedługo, dzięki dobroci szefa hurtowni w Andryhcowie ( mała reklama :P Miarka ) będe miał do testów GF FX ULTRA PNY VERTO. Dokładny test powinien być już dostępny w Piątek ( za tydzień ) więc serdecznie zapraszam na: www.hardware_news.friko.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 To bedzie tak: www.extremepc.pl I bedzie tez => www.********.com Zara [ciach!] Nom wqrzyli się :evil: :evil: :evil: niestety, taki los. UPDATE: Jestem in Redaction :D :D :D [ www.overclockers.pl ] Banner, mógłbym zmieścić, ale jeszce nie jest do końca wybrany nom i niektórzy mogliby mieć jakies dziwne odruchy na skasowanie Go. Ech trzeba by ich _O_<span style="color:red;">[ciach!]</span>lić jak burą s_U_ke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Właśnie zamieściłem nowe newsy, serdecznie zapraszam do czytania: http://www.hardware_news.friko.pl/Newsy%20Hardware.HTM Newsy hardware { w tym o Nforce3 } http://www.hardware_news.friko.pl/Newsy%20Software.HTM Newsy Software { w tym o szpiegowaniu przez Wind.. } http://www.hardware_news.friko.pl/Ciekawostki.HTM Ciekawostki { w tym jak jedna firma daje 10tys dolców za pirata... } http://www.hardware_news.friko.pl/Nieoficj...0informacje.HTM Nieoficjalne informacje { w tym o GeForce2 FX i PS3 } Serdzecznie zapraszam! Sczególnie polecam działy ,, Nieoficjalne informacje i Newsy Hardware"! Zawsze na topie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...