Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ach i jeśli znajdziecie jakiś błąd bardzo proszę o powiadomienie mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a czy w ogóle jest ktoś chętny wpółpracować ( lub wymienić się Bannerami ) z moją stronką? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 To może ja: strona nie związana z kompami, tylko ze sportem, a konkretnie z rzórzlem :D. www.stal.rzeszow.pl Polecam też forum na tej stronie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Mic_s niezła ta stronka, sam ją prowadzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Mic_s niezła ta stronka, sam ją prowadzisz? Nie. Ale od kilku miesięcy tylko ja zajmuje się jej aktualizacją ( nie od strony merytorycznej!), inni nie mają czasu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 kain wyluzuj z pisaniem postów - jak chcesz coś dopisać, a twój post jest ostatni, to go zmień, a nie pisz nowego. No i nie przesadzaj z ta reklamą - wystarczy jeden post reklamujący stronę. A tak BTW, to twoja strona mi nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 http://www.pstryk.xu.pl/ Głównie fotografia, troche moich zdjęć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 bartekt jakoś twoja stronka nie chce odpalić :P A w ogóle ludzie niedawajcie tylko linków, jakieś bannery, opisy proszę :] zapomnialem miejsca na servie oplacic a termin mi minal :oops: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 http://www.sicxyh.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 To może ja: strona nie związana z kompami, tylko ze sportem, a konkretnie z rzórzlem :D. www.stal.rzeszow.pl Polecam też forum na tej stronie :D:D:D Buahahaha mistrz ortografii - trzy bledy w jednym slowie. Dla fanow Wielkiego Busha http://www.stormfront.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 no to też moja :) http://www.mod-case.com kilku ludzi ją zna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Buahahaha mistrz ortografii - trzy bledy w jednym slowie. mam i inne przykłady: rzułf żeka łuć żeszuf :P crack-uf :D A tak serio to w podstawówce miałem 3 miejsce w konkursie ortograficznym, więc nie śmiać mi się :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Varrol ok :) przyznaje się trochę przeginałęm , podporządkuje się władzy ( czy to reżim czy co? :P ) a tak przy okazji Varrol czy mogę wiedzieć jakiej przeglądarki używasz i co ci wyskakuje ( jaki błąd 404 czy inny) Za pomoc serdecznie dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ey po co dałem moją stronę na ten topic...po opinie łosie :) (bez obrazy) no wiec..... www.p2pkomunikator.prv.pl zawartość też oceńcie tj. download i to co tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Polecam stronke ktora zaproponowal Maciex oraz www.sanfrancisco.prv.pl pozdraviam'e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ja sie nie mam czym pochwalić.... www.pcreporter.prv.pl :evil: grafika na stronke powstawała w locie... z resztą... strona jest w fazie budowy... ja tam co nieco dodaje od siebie... plez nie krytykujcie jej za bradzo... P.S. jak sie obsługuje ftp na komrelu ?? piszcie na priv... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Strona klanu Pr0^^ Strona mojego autorstwa :twisted: Ukierunkowana na Counter-Strika i mój klan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 www.tweakpc.cjb.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 www.krzysiek.m.prv.pl - moja stronka domowa, w zasadzie nic szczegolnego, nudzilo mi sie kiedys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 http://myconfig.prv.pl - stronka domowa, nie ukonczona http://renstation.net/ - strona ktora hostuje najwieksze servery dla malo popularnej w polsce gry, Renagade - pomagalem dla nich w skryptach http://imperium-ww.pl/ - kiedys sie tam pracowalo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 http://paranoya.org/ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mod 4 [DOT] Us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 http://www.kleska.prv.pl - oto moja skromna stronka o mojej nieudanej :D muzyce a oto moj banerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 to i ja dodam info o swojej stronce . Jest to stronka klanu HazardTeam w grze STAR TREK VOYAGER : Elite Force : www.hazardteam.friko.pl oraz banner : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 :: StronA :: wyniki wczorajshego natchnienia a tu 2ie moje strony których już nie ma: DeatHardware PanteraPower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Dysklejmer: do nikogo nie zamierzam się przypieprzać. Z czystej ciekawości - dlaczego na tak wielu stronach domowych/prywatnych/jakkolwiektozwać (i nie mówię o tych powyżej, ich to bowiem nie przejrzałem. Bo nie.) jest Wiecznie Pusty Czat? Strange, no? Licznik i księgę gości rozumiem, ale ten czat? Po członka to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Z czystej ciekawości - dlaczego na tak wielu stronach domowych/prywatnych/jakkolwiektozwać (i nie mówię o tych powyżej, ich to bowiem nie przejrzałem. Bo nie.) jest Wiecznie Pusty Czat? Strange, no? Licznik i księgę gości rozumiem, ale ten czat? Po członka to jest? To taki bajer, wiadomo że jest sie dobrym la... hakerem 8) :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Stronka o ulicy Grzegórzeckiej w Krakowie - uwaga dla modemowców --> ok 700 kB do załadowania ( flash ) - ale warto :D www.grzegorzecka.glt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...